Snelle levering, goede kwaliteit

Perfect, snelle en anonieme levering. Geweldige kwaliteit spullen, vaste klant na deze goede ervaringen!

Prima en discrete webshop

snelle en discrete levering. Goeie prijs-kwaliteit verhouding.

1ste keer besteld en service was perfect

Goede service. Had een defect en opgestuurd en heel snel een nieuwe gekregen... top

Prima webshop, gamakkelijke interface en betaald met iDeal. Dag later heb ik het geleverd gekregen!

Snel en discreet

Wordt netjes aangegeven tijdens het bestellen dat de levertijd langer kan zijn, maar dit was gelukkig niet het geval! Volgende dag al discreet in huis! Top service

Bedrijf goed

Bedrihf opzich goed snelle levering. Product minder niet tevreden heel langzaan en haast geen trilling.raak er helaas niet opgewonden van. Zonde van mijn geld

Goede winkel altijd alles netjes optijd, Komen beloftes na!

Prima webshop

goeie prijs-kwaliteit verhouding en discrete levering.

Prima site!

Alles is altijd naar wens. Moest een tijd terug de klantenservice bellen in verband met een product dat is stuk gegaan. Binnen no-time was alles top geregeld! Enige minpuntje is de levering via DHL, ik zou liever PostNL hebben, maar dat is mijn mening. Mijn pakketje zou op zaterdag geleverd worden, maar kwam pas op maandag.

Toppie

discreet verpakt en snelle levering. Zelfs bij ideal afschrijving kun je kiezen wat er op afschrift komt te staan. Kan het iedereen aanbevelen

Goed en fijn product.

Het zijn prima producten op tijd geleverd en snel met goede service.

snel en discreet

snel en discreet geleverd voor een lagere prijs dan de meeste sites

Willie.nl is de beste in bed! Met heel veel pret ..wie heeft er nog een man nodig met zo een keuze

Nou...heb eens voor het eerst toys voor mijzelf bestel. Ik moet zeggen...wauuww....wat een ervaring. Ik ben er nu zoveel mee bezig dat ik een kapitaal aan batterijen uit geef ! Al met al.. lekkkaaa Blij dat ik die stap heb gezet. Echt een aanrader!! Vooral als je singel bent...lol

Snelle levering....toen ik een vraag voor hun had werd ik spoedig terug gemaild ..vind ik zelf erg prettig dit is voor mijn de 2x dat ik iets bij hun besteld heb...... ga zo door ...

Fantastische klantenservice

Product ging niet lang mee. Zonder problemen heel vlot een nieuwe gekregen. Alle verzendkosten zijn door winkel betaald. Zo zie je het niet vaak meer. Mijn complimenten.

Goede webshop

Ik heb een paar keer wat besteld bij deze webshop en altijd binnen 1-2 dagen gekregen wat ik heb besteld. Geen gezeur dus en dat is wat ik wil.

Snel en discreet geleverd tegen scherpe prijzen

Altijd snel geleverd met vaak nog een kadootje extra

top produkten goede kwaliteit

Goed!

Website is duidelijk, spaaractie over alles wat je koopt krijg je korting op je volgende aankoop. Levering is snel en professioneel, thuis of bij een afleverpunt. Klantenservice is vriendelijk en professioneel.

Top bedrijf, juiste prijzen

Altijd optijd, laagste prijs, mooiste producten

Perfecte kwaliteit/prijs verhouding!

Het bestellen was al prettig, makkelijk en overzichtelijk. Zeer snelle levering! Product voldoet aan de verwachting. Kwaliteit/prijs verhouding meer dan prima!

Een perfecte dildo!

Mijn vrouw kan hem helemaal hebben tot aan de ballen. Heerlijk vind ze hem. Ook de dikte is perfect. We hebben er samen veel genot van en gebruiken hem regelmatig. Voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering.

Ik heb na paar dagen mijn bestelling gekregen. Echt snelle service.

geweldig

Erg goede producten en fijne prijzen, je hebt leuke acties ertussen zitten die een geruime tijd er zijn zodat je je niet hoeft te haasten met beslissen. Nette verzending en erg snel. Ze komen daadwerkelijke het goede beoordelingen na. Ook zijn de omschrijvingen van de producten erg duidelijk en makkelijk leesbaar waardoor je weet wat je kan verwachten van de producten die je bestelt.

Topproducten snel en discreet geleverd!

Bestelling in het weekend gedaan, 's maandags discreet geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire