Bestelling was snel geleverd en van goede kwaliteit! Zou er zeker weer bestellen!

Altijd correct discreet verzorgd

Al tijd tevreden Willie sec shop

Top service kwalitijds en prijsverhouding

Snelle levering Makkelijk overzicht op de pagina en zoekfunctie Het product zoals omschreven Zeker de moeite waard En ik keer zeker terug na Willie.nl

Duidelijke site met goede producten

De website van Willie is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Niet alleen de producten maken dat je graag op de site kijkt, maar ook de verhalen, blogs en tips zijn fijn om te lezen.

Leuke aanbiedingen en snelle levering .

We hebben gebruik gemaakt van een aanbieding voor een sm starters setje. Vooral de handboeien zorgen voor een gezonde spanning en daarna ontspanning.

Mooi pakket voor een goede prijs!

Ik heb een pakket besteld dat erg aantrekkelijk geprijsd was, ik heb het nergens goedkoper gezien. Daarnaast erg goede service en snelle bezorging. Fijn dat alles in een neutraal pakket zit en dat je ervoor kunt kiezen om het bij een postkantoor op te halen. Top service!

Fatsoenlijk en optijd

Goed spul, acceptabele prijs en snel.

Discreet en snel

Wat ik bestelde was snel bij mij goede service

Ze doen wat ze beloven.

Een eerlijke site. Duidelijk advies over de producten met ook eventuele kanttekeningen. Snelle levering. Genieten maar!

Fantastische service en producten

Heel erg tevreden over mijn aankopen bij Willie.nl! Voor 23.30 besteld, de volgende dag in huis! De satisfyer Pro 2 bleek na meer dan een jaar gebruik kapot te zijn. Zonder problemen een retourlabel ontvangen en ik had het product nog maar een dag teruggestuurd of ik had alweer een nieuwe in huis! Erg professioneel, zeker een aanrader.

23:55 gekocht op de site en de volgende ochtend thuis bezorgd, fantastisch! Daarnaast een erg scherpe prijs en goede kwaliteit. Super tevreden!

Snelle levering, waar voor je geld!

Al meerder keren bij de site besteld en leveren elke keer snel (mits op voorraad natuurlijk).

Snelle levering en best goede kwaliteit

De levering was ontzettend snel, maar had de producten toch iets groter verwacht

Super goeie service

Super service volgende dag gelijk in huis netjes afgeleverd

De levering word netjes verzorgd en geleverd

Meer genot in bed gekregen

Goede service en fantastische producten

Snelle levering, netjes en discreet verpakt, goede kwaliteit van producten.

Prima produkt geleverd

Uitstekend, snel, perfecte service en goede producten

Het bestelproces was snel, de producten perfect (helemaaaaaal voor die prijs!) en de afhandeling perfect. 10/10 dat de volgende set weer daar vandaan komt ;-) Eerst deze uitspelen!

goede service!

bestelling gedaan, product ging gelijk kapot, heb een berichtje gestuurd naar de klantenservice, het word nu netjes opgelost!! goede service!

goedkoper dan andere websites en snel en discreet geleverd

makkelijk shoppen op de site en dan bestellen. Bestelling wordt dan de volgende werkdag keurig en discreet bezorgd

Goede service, snelle levering en goede producten

Alles was netjes snel en anoniem geleverd. Prijs is netjes en ook met aanbiedingen goede kortingen. Producten zijn van goede kwaliteit.

Prima snelle service

Prima overzichtelijke website. Uitgebreid assortiment. Prima snelle discrete service.

Octopuss Jett, geweldig!

Allereerst: Discrete verzending. Dat is natuurlijk erg belangrijk. Ten tweede, en daar gaat het immers om: de Octopuss Jett overtreft mijn stoutste verwachtingen. Hij zit wat strak, maar dan maakt niet zoveel uit. Je moet lekker relaxen een beetje mee pulseren dan krijg je een heerlijk handsfree orgasme.

Prettige en discrete website met snelle levering

Fijne vibrator besteld. Helaas na 1 X gebruik defect.. Willie stuurde zonder probleem een nieuw exemplaar.. Levering binnen een dag en op je mail krijg je dezelfde dag reactie.

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire