Risposta del proprietario dell'attività
Beste S. Steenbergen,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat geen bericht terug heeft ontvangen. Ik zie dat wij op 25 mei 2020 om 09:05 en op 2 juni 2020 om 11:39 het volgende bericht hebben verzonden als antwoord op uw bericht:
"Wat vervelend dat het artikel niet functioneert. Mocht het artikel niet functioneren, dan kunnen wij het pakket bij u laten ophalen door DHL Parcel of een retourlabel voor u aanmaken waarmee u het pakket zelf kunt afgeven bij een DHL punt U kunt ons bellen om hiervoor een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken via 070-3600248.
U mag de pakbon van uw bestelling toevoegen aan de retourzending, zodat wij meteen in het bezit zijn van het ordernummer en uw gegevens.
Zodra uw retourzending is afgeleverd, wordt het artikel gecontroleerd. Indien het niet naar behoren functioneert, wordt er direct voor u een service order geplaatst met een vervangend artikel."
Wellicht dat dit bericht in uw ongewenste mail terecht is gekomen. Uiteraard kunt u hiervoor nog steeds contact over opnemen met onze klantenservice.
Ik hoor graag van u.
Met vriendelijke groet,