Lekker snel geleverd

Goed contact mooie site en snelle levering. Jammer dat 1 product tegen voel maar daar kan Willie zelf niet veel aan doen denk ik ben wel benieuwd of ze iets met de slechte Review doen.

In 1 woord Top!

Nooit geen probleem gehad. Bestel al jaren bij Willie. Snel, betrouwbaar, discreet)

Goedkoop, goede kwaliteit en snelle bezorging

Het product is goedkoop dus ook geschikt voor mensen die minder te besteden hebben. Het product is wel van goede kwaliteit. Bezorging was snel en er was niet te zien dat het van willie.nl kwam. Het is zeker aan te raden.

top winkel. snelle levering. en goeie producten

erg positief zoals altijd. en kan iedereen de satisfyer pro 2 aanbevelen wat een top toy hihi

Bestelling heb ik direct de volgende dag in huis gekregen in een discreet doosje. Ik heb een artikel besteld met 60% korting om uit te proberen. Ik moet zeggen, ondanks de goedkope prijs viel het artikel heel erg in de smaak. Ik ben zeer tevreden met mijn speeltje, dus ook met Willie. Wel had ik iets van een sample bij verwacht om uit proberen, hiermee hou je klantenbinding. Klant is dan geneigd vooral als de sample bevalt opnieuw te bestellen. De bezorgkosten zijn ook de redelijk kant.Voor de rest al met al een dikke 10 voor de service.

Waanzinnig goed.

Erg goed speelgoed voor de man super zacht en goed te reinigen.

Snel en goed geleverd

Perfect geleverd en de spullen werken goed

Geweldig service!

Realistische en snelle antwoorden op jouw vragen over een product die je wilt bestellen.

Toppie

Altijd leuke dingen ! Vooral die glow in de dark. Wat een spaceshuttle zeg!!

Na al meerdere bestellingen te hebben gedaan, kan ik niet anders zeggen dan dat de service top is. Als er iets is, proberen ze het op te lossen. De bestellingen komen altijd snel en discreet.

Prima en snel

Prima en snelle levering.

goede kwaliteit, en service

Altijd volledig tevreden over de geleverde spullen, goede kwaliteit / prijs verhouding. Hou deze hoge standaard op peil!

Snelle levering, leuke acties

Snelle levering, makkelijke site. Altijd veel plezier van

Mocht wat goedkoper jullie zijn niet de goedkoopste

Geen opmerkingen alles positief

Supersnelle kostenloze ruiling van een defect product

Niets op aan te merken!

Altijd discrete snelle levering. Goed materiaal en vaak zelfs nog een verrassing/cadeautje erbij!

Altijd correct service zal vaker aan kopen doen !

Altijd mooi op tijd ,goeie levering ,kwaliteit discreet.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Snel goed en alles duidelijk. Zelfs bij vragen snel en goed antwoord

Perfecte speeltje voor haar

Ze geniet elke keer weer intens

Erg goed

Goede service. Duidelijke prijzen. Snelle levering

Perfect. Snelle levering, faire prijzen

Fijne duidelijke website

Fijne website, elk product heeft duidelijke uitgebreide uitleg. Ik kreeg ook snel antwoord op mijn vraag aan de klantenservice

Prima geregeld!

Mooi verpakt en netjes en snel geleverd. Top!

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire