Geweldig.

Top bedrijf. En als er wat is dan denken ze gelijk in oplossingen...

Top! Goeie prijs-kwaliteit en snelle actie!

Zoals je het wil, snelle levering en goeie prijs-kwaliteit

Altijd snel en discreet!

Alleen maar fijne ervaringen bij deze webshop. Vaak leuke aanbiedingen. Producten worden snel en discreet verpakt verstuurd. Soms komt een pakket zelfs nog eerder dan verwacht.

Goede service!

Satisfyer pro 4 besteld, volgende dag al binnen! Helaas bleek laadkabel te ontbreken, na korte overleg meteen nieuwe geregeld! Echt heel blij mee, mijn vriendin vind het trouwens echt een heerlijk cadeau!

Meedenkend, scherp op kwaliteit, goede garantie en daaraan gekoppelde service.

Ik had een toy besteld die na 1 x gebruik niet meer was op te laden, mijn verpakkingsmateriaal al met het oudpapier mee gegegeven. Mocht hem mits even stevig ingepakt gewoon in een andere doos verzenden. Had per kerende mail de retour sticker in bezit, al vooringevuld en binnen een week had ik bericht dat het app. Inderdaad een storing had, en kreeg een nieuwe toegezonden. Al met al heeft dit proces nog geen 6 dagen in beslag genomen. In tijden van Corona, in één woord geweldig.

Top top top

Jammer dat je geen 11 kan geven, anders had ik het gedaan! Super goede en vriendelijke service op de klantenservice, groot assortiment artikelen. Geen vraag is te gek en dat is heel fijn en maakt het bestellen een stuk makkelijker!

Bevredigend

Overzichtelijke website. Met name de mogelijkheid het bestelde bij een ophaalservice op te halen werd duidelijk omschreven.

prima bedrijf met leuke artikelen !

Snel geleverd, mooie artikelen voor een prima prijs !

Snel discreet en service gericht👍👍

Snel discreet en heel klantvriendelijk top

Goede prijzen en snelle bezorging

Altijd alles netjes geregeld. Goedkope prijzen en snel bezorgd

Duidelijk en overzichtelijk

Willie is gewoon een duidelijk bedrijf wat doet wat het moet doen. Alles is duidelijk op de site, de prijzen zijn scherp en de producten zijn degelijk. Kortom een aanrader.

Prima product en snel geleverd.

Was geen handleiding bij.

uitstekend

snel bestelt en snel geleverd ik ben heel tevreden om klant te zijn van Willie bv

goede producten en snelle levering

Er is een ruime keuze aan producten en tegen een goede prijs. Volgende dag alles discreet geleverd

Goede en betrouwbare leverancier.

Producten worden netjes op tijd bezorgt en de klantenservice is goed en helpen je graag.

PRIMA!

Alles naar tevredenheid!

Snel en makkelijk

Het was fijn om de D3 Summer Fling van Avant te vinden bij Willie BV. Mijn bestelling was snel onderweg en goed en discreet verpakt. Al met al dik in orde, dus.

Kwaliteit producten tegen een leuke prijs, top levering en service!

Helemaal top!

Top bedrijf, goede service

Ik heb al meerdere aankopen gedaan bij Willie.nl en tot nu toe altijd zeer tevreden geweest. Bij elke levering heb ik kleine cadeautjes kunnen uitkiezen. De levering is snel, het wordt ook echt de volgende dag afgeleverd en is discreet verpakt! Over mijn meest recente aankoop, de Moonshake van Willie’s eigen merk, vertel ik hier onder wat meer. In tegenstelling tot andere reviews (waarschijnlijk doordat ik de “nieuwe” uitvoering heb) zijn er wel verschillende knoppen, en zijn deze goed voelbaar als je er mee bezig bent. Zo is er een aan en uit knop (die moet je 3 seconde inhouden), als hij eenmaal aanstaat dient het aan/uit knopje ook voor het switchen van trilpatronen. Daarboven zitten nog 2 aparte knopjes, voor het versterken en verlagen van de trilsterkte. Er is nog een 4e knopje voor het verwarmen van de kop, ik ben er fan van! Geeft een aparte, extra sensatie. Leuk, mooi en praktisch design. Ik heb ook de Satisfyer en tot mijn verbazing is de Moonshake een stuk stiller dan de Satisfyer. De opzetstukjes brengen je ook naar een andere dimensie, elke geeft toch weer een hele ander belevenis van je Moonshaker! Was het geld dubbel en dwars waard.

Helemaal top!

Goede en snelle service zelfs in deze tijden!

Perfecte service voor een product wat ik geannuleerd heb

Dit weekend had ik een product bij Willie besteld, maar me later die dag bedacht. Per e-mail heb ik contact met de klantenservice opgenomen. Het product was echter al verstuurd. Ik hebber product kosteloos kunnen retourneren en er zijn geen administratiekosten in rekening gebracht. De klanten service is snel en erg vriendelijk. Top winkel naar mijn mening!

Geweldige webshop

Ontzettend snelle levering en ook keurig aangeleverd. Producten zijn ook altijd zoals op de website aangegeven. Het is ook een fijne website. Geen ordinaire afbeeldingen gewoon duidelijk en vriendelijke uitstraling. Ik beveel deze website zeker aan.

Super goed

Snelle levering, goede aanbiedingen.

Geweldige producten

Super product niets op aan te merken

Goede snelle service

Snelle levering en contact met service ook goed.

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire