Goede producten en snel in huis

Goede producten goede prijs verhouding Super snel geleverd

Heel goed ik ben super tevreden

Het gaat zoals het hoort ik ben super te vreden ik ga zekers nog heel veel bij jullie bestellen. Echt top

Great - Satisfied

The product is reliable, practical, colorful and with a good quality price ratio

Precies zoals een webshop hoort te werken

Zo hoort een webshop te werken.

Snel en discreet

'Savonds besteld volgende ochtend in huis.

Altijd correcte levering en voor mij en zeker mijn vriendin leuke spannende producten zo door gaan

Snelle levering van het product en ruime keuze in sex artikelen .de lingerie kant kan volgens mijn vriendin rachelle wat meer uitgebreid worden zoals strings bv.maar dat is een opmerking van mijn vriendin maar verder toppie

goede snelle levering

veel keuze. er mag ook meer luxe lingerie komen. en meer grote maten

Top webwinkel

Enorm veel keuze aan mooie en zalige artikelen. Snel in huis dus je hoeft niet lang te wachten voor je kan genieten.

Snelle en accurate levering.

Zeer goed product. Hebben beiden genoten!!! Zeker aan te bevelen voor wat extra power in bed.

Voor elke portemonnee en snelle levering!

Wat ik heel erg prettig vind aan Willy is dat ze buiten de bekende merken ook voor veel speeltjes een Willy variant aanbieden. Deze zijn iets goedkoper en daarom wordt het makkelijker om vaker nieuwe dingen uit te proberen (prima prijs/kwaliteit over het algemeen). Site is overzichtelijk en persoonlijk vind ik het prettig om de reviews te lezen. Snelle levering erbij maakt dat ik Willy zou aanraden!

Snelle, discrete levering

Zeer tevreden over levertijd, pakket wordt discreet verzonden. Ruime keuze in webwinkel.

Super veel aanbod en preventieve uitleg

Ik heb al meerdere keren wat besteld bij willie. Ik vind het fijn om alle recensies te lezen en dat er zovaak acties zijn. Ook goed dat er wordt gewaarschuwd om alleen op waterbasis glijmiddel te gebruiken. Ik zou het fijn vinden als er een reeks komt voor vrouwen die snel pijn ervaren. Nu is de beschrijving nog vrij basic hoe fijn het zou fibreren.

Snel en anoniem geleverd

'S avonds had ik een bestelling geplaatst en de volgende dag om 3u was het al in huis. Verder is het fijn dat de naam van de afzender er niet opstaat, vooral als je met ouders/huisgenoten woont.

Totaal geen probleem

Snelle, discrete levering.

Goede prijs/kwaliteitverhouding.Leuke aanbiedingen. Snelle en discrete levering, echt super!

Afspraken nagekomen

Zeer correcte levering. Mooie afwerking van de lingerie,opwindend

Verzenden was goed

De vibrator valt ons goed tegen. 1 cockring is stuk. De service was volgens afspraak.

Snel en discreet

Willie heeft mij nog nooit teleurgesteld.

TOP

Altijd alles op tijd en goed

Snelle levering en goed service

Ik ben al jaren klant bij willie bv. Tot heden heb ik altijd goede service gehad! Elk bestelling is goed geleverd. Ze voldoen netjes hun plichten (de beloften wat op site staat komen ze na!).

Gewoon heel goed

Op de site is de omschrijving van de producten duidelijk en goed te begrijpen. Prijzen zijn te vergelijken met concurrenten Verzending gebeurt uitermate discreet.

Snelle discrete levering en veel producten. Een plezier om te shoppen

TOP!!

super service leveren ze!! zijn snel en mocht er wat met je product zijn nemen ze dit heel goed en snel op. ik beveel Willie aan iedereen aan.

Snelle discrete verzending

Prima bestel proces, gaat via DHL, ik heb het gewoon afgehaald. De doos is wit met een ontvanger stikker en een postadres voor retour. Tegenwoordig zijn bijna alle dozen merkloos grijs of wit. Dus je valt niet op als je daaraan twijfelt. Bestelling is goed te volgen online en de producten waren de volgende dag in huis zoals de site omschreef.

Mooie produkten, goede kwaliteit

Binnen enkele dagen de bestelling al binnen. Produkt is heel fijn en ook nog eens erg mooi. Al veel plezier mee gehad!😚

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire