De beste in bed!

Al jaren lang klant. Voor ieder wat wils en ook voor ieder moment. Goede en snelle service. Fijn dat er niet op de verpakking staat waar het weg komt. De buren hoeven niet alles te weten. Fijn dat je kunt sparen voor korting en ze hebben altijd leuke aanbiedingen! Goede prijs kwaliteit verhouding!

Mooie site, maar helaas

Artikel in goede staat ontvangen, maar helaas het artikel was defect. Aangezien ik de verpakking al had weggegooid, kon ik helaas het artikel niet meer terugsturen. Weg geld.

Goede kwaliteit, discrete levering,

Ik bestelde een speeltje voor een vriendin. Discreet geleverd en zij is blij verrast terwijl ik gewoon betaald heb. Keurig geregeld allemaal!!

Top product

Goed en snel verzonden

Goed discreet en snel verzonden

Altijd snel en discreet verzonden!

Groot aanbod, ruime keuze. Altijd snel en discreet verzonden. Eventuele retouren worden vlot afgehandeld.

Ik vindt deze site erg interessant!

Ik zal deze site aanbevelen voor mijn vrienden/vriendinnen. Er zijn genoeg speeltjes om je elke avond te kunnen vermaken 😉.

Snelle levering goede producten

Snelle levering goede prducten

Zeer snelle levering product. Product voldoet ook uitstekend

levering van het product was heel snel

de levering was snel eh het product was voordelig jammer dat het product niet veel bij mij deed

Snelle levering van topkwaliteit

Fijne ervaringen met deze zaak, en als er iets niet goed is, zeer snelle afhandeling van het retourneren e.d. Fijne zaak

Snelle discrete bezorging

Snelle discrete bezorging goede kwaliteit zou graag land van production bij de producten op de website zien

Snel en goede kwaliteit

Super snelle levering, emails netjes ontvangen, en super producten!

makkelijk en snel

makkelijk bestel en snel in huis

Helemaal top.

Goede kwaliteit voor een zeer lage prijs

Prima producten

Snelle discrete levering en goede kwaliteit.

Doet wat het moet doen

Vrouwtje erg blij

totaal geen klachten

prijs, kwaliteit en service is uitstekent

Krijg van Willie erectie, hihi.

Ik sluit me volledig aan bij de goede beoordelingen welke geschreven zijn.

Discreet, snel en goede kwaliteit

Zoals de titel het zegt! De coolblue voor volwassenen qua service en producten!

Zeer uitstekend

Ik koop dit product met enige regelmaat en ben iedere keer enorm verrast door de uitzonderlijke snelle levering en de prima service.. doordat de vervoerder soms nog wel eens steekje laat vallen (wat volledig buiten Willie.nl staat) heb ik wel eens contact moeten opnemen met de klantenservice van Willie. Hier ben ik uitzonderlijk discreet en correct te woord gestaan.. waardoor ik niets anders kan zeggen dan chapeau.. enige puntje zou kunnen zijn.. het wellicht overwegen van een andere vervoerder.. maar dit zal kosten bewust bij de huidige vervoerder liggen waardoor Willie zijn producten met mooie tarieven kan blijven leveren... keep up the good work

Goed geregeld

Super snel en discreet geleverd

Eenvoudig bestel proces. Uiterst vriendelijke klantenservice.

Erg discreet en snel geleverd!

De producten voldoen aan de omschrijving. Ze zijn snel en discreet geleverd. De klantenservice is helemaal top! Onze punten waren niet op het account gezet. Maar na een mail werden deze gelijk erop gezet. De pakketen zijn echt volledig! Alles om je toy schoon te maken en goed te kunnen gebruiken. Zeer tevreden!

Bestelling, bezorgen en betaling snel afgehandeld..

Goede behandeling en snel bezorgd. Comunicatie verloopt goed en alles heel duidelijk. Voordeliger dan andere aanbieders...

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire