Fijne webwinkel

Ruim aanbod met verschillende prijsklassen. Ook erg fijn dat alles wat is besteld vóór 23:30u dezelfde dag nog wordt verzonden

Snelle levering en goede producten.

Mijn vrouw en ik hebben al heel wat besteld in ons leven. Maar onze favoriete webshop blijft toch wel Willie.nl Altijd snel geleverd, goede producten en vaak leuke acties. Wij hebben weer een geweldige avond gehad nadat onze bestelling aan gekomen is.

prijs vaak prima

prijs is vaak prima! jammer is wel dat sommige producten erg chemisch stinken ook na meermaals wassen. maardat is vaak producten uit t goedkopere assortiment (onder de 50 euro) koop je duurder is het vaak echt helemaal perfect advies, lees reviews ;) en geloof wat je leest

Me vriendin is er weg van en tevens een snelle en vlotte bezorging

Zoals omschreven en aangegeven geleverd

Perfect.

Top webshop

Prima, snelle levering, netjes in een niet herkenbare oververpakking.

Geweldige producten

De vrouw heeft er veel plezier van

Snel en goed

Snel en discreet bezorgd

Pakket besteld en inderdaad netjes de volgende dag bezorgd, zelfs in de drukke Black Friday - Kerst periode. Inclusief tracking. Pakket was volledig discreet (bruine doos). Top

Toffe overzichtelijk webshop met uitgebreid assortiment.

prima producten

geen klachten prima producten niks te klachten

Goede producten goede discrete verzending

Fijne website goede service ben er blij mee.

Snel en makkelijk

Deze website heeft een uitgebreid assortiment met vaak ook leuke acties. De artikelen worden altijd enorm snel geleverd en zonder enig probleem.

Kwaliteit prima, levering snel en discreet!

Niet de eerste keer dat ik via Willie bestel, snelle levering en ontzettend goede klantenservice!

Goeie discrete service ook

Kwaliteit en levering zijn super.

Producten worden goed en duidelijk omschreven, waar door je weet wat je koopt. Je hoeft niet lang te wachten op je nieuwe speeltje, want de levering is super snel vandaag besteld morgen in huis. En de sevice bij Willie ik ook super goed, met ook nog een leuk spaargrogram. voor korting op je volgende aankoop.

Veel keus

Lekker kunnen rondneuzen tussen de producten totdat ik wat leuks vond. Besteld en tevreden. Makkelijk betalen zelfs met afterpay, wil toch eerst zeker weten dat het product goed is voordat ik betaal dus dat vind ik wel een hele fijne optie.

Zoals afgesproken, op tijd!

Zoals afgesproken, op tijd!

Fijne site, erg overzichtelijk. Ook was de bestelling snel in huis. Fijn dat de doos gewoon bruin was zodat niemand thuis doorheeft waarvan je besteld hebt.

Betrouwbaar, duidelijk, snelle en discrete levering. Perfect!

Fijne uitgebreide site met goede producten en vaak leuke aanbiedingen wat je soms sneller iets doet aanschaffen

Top site, goede producten.

De site is duidelijk. Goede realistische foto’s. Snelle levering. Gewoon en een heel fijn bedrijf om te bestellen

Discreet en snel

Scherp geprijsd, snelle verzending en discreet bezorgd! Aanrader.

Altijd snel verzonden nooit geen problemen

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT