Filtre

Goede service.

Betrouwbaar en snel. Groot aanbod kwaliteitswijnen.

Zoals steeds snel geleverd en een groot aanbod kwaliteitswijnen.

Fast delivery!

Lovely wines

Perfect!

Gemakkelijke website, snelle levering in België!

veel aanbod en snelle service

Mijn eerste bestelling gedaan en dat beviel meteen. Breed assortiment van wijn en snelle service beter kan niet.

Perfect levering, zoals belooft

Makkelijk besteld, snelle levertijd, heerlijke wijn voor lage prijs

Komen hun afspraken na

Goede prijs, op tijd geleverd en helder in de communicatie. Gewoon goed

Snel geleverd in de gewenste periode van aflevering

Snel besteld en afgeleverd

Vandaag besteld morgen in huis! Top.

Doen wat ze beloven. Goede assortiment wijnen. Heerlijke enate chardonnay. Toppertje.

super service

Ik kon in eerste instantie mijn bestelling niet afronden. Heb toen mijn bestelling via de contact-button gemaild. Ik kreeg binnen 2 uur een reactie en alles was meteen goed geregeld. Meedenken over de betaling, bezorging etc. Kortom: voor herhaling vatbaar!

Grote selectie

Simpelweg top bedrijf

Super levering

Top zaak met heel veel verschillende wijnen

Fijne zaak met mooie wijnen voor ieder dag en voor een mooie gelegenheid.

Vlotte levering

Vlotte levering ook op dagen als het ons niet uit komt zoekt men een oplossing. En men heeft mooie kwaliteitswijnen en wijnhuizen.

Super service

Zeer vlotte levering. Ook zeer snel een antwoord bij een vraag ivm betaling!

Uitstekende levering

Snel geleverd, goed verpakt en scherp geprijsd. Beschikken over een mooi assortiment wijnen.

Gewoon goed

Top diensverlening

De laatste tijd bestel ik bij GrandCruwijnen. Goede snelle dienstverlening met een mooie voorraad topwijnen.

Goede kwaliteit voor de juiste prijs

Vlotte en correcte levering. Goeie prijs-kwaliteit.

Prima, snelle afhandeling, altijd correct uitgevoerd

Alles staat altijd snel klaar, klopt altijd met hetgeen ik heb besteld. Super service!

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Goed assortiment, uitstekende service.

Bestellen en je bestelling ontvangen bij grandcruwijnen gaat goed en snel. Ik ben tevreden. Wat nog ietsje beter zou kunnen wat mij betreft is de informatie over de wijnen, maar als je al weet wat je wilt hebben is dat geen manko.

Geweldig assortiment, betrokken & oprechte service, moderne kennis en hedendaagse bedrijfsvoering.

Erg positieve & gedreven ondernemers. Frisse kijk op de wijnhandel en hierdoor ook hedendaags assortiment. Erg prettig om hier wijn te kopen.

Beste wijnen, beste service

Topwijnen in alle prijsklassen, óók de superluxe klasse. Mooie winkel, leuke acties en proeverijen. Zeer vriendelijk personeel en altijd bereid mee te denken.

Een goede en snelle levering

Heel lekkere Port is niet te koop in de buurt

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH