stipte bezorging, lekkere wijn

zie boven

Snel gekregen wat ik besteld heb

Tja, wat wil je lezen? Het was geen open hart operatie. Ik zocht een bepaalde fles wijn. Jullie hadden deze tegen een goeie prijs, besteld en snel geleverd. Niet meer niet minder.

Zeer klantvriendelijk en kom er graag.

Als je er ben word er heel aardig gereageerd en staan ze klaar voor goed advies. Daarnaast heel behulpzaam en meedenkend zodat ik met me rolstoel via de achterkant binnen kan en mag komen.

Mooie wijnen!

Ruim en gevarieerd assortiment met vaak aantrekkelijke aanbiedingen. Snelle en correcte levering!

Goede wijnen, snelle levering!

Goede wijnen, snelle levering!

Snel verzonden, bezorging perfect

Alles prima, goed verpakt, netjes afgeleverd.

Perfecte service

Onze leverancier van onze spaanse wijnen. Mooi aanbod, goede prijs en correcte levering. Ook een supervriendelijke klantendienst via de telefoon voor extra vragen. Wij zijn al een tijdje een zeer tevreden klant.

Gewoon goed

Fast delivery.

Very well packed, I haven’t drunk them yet so cannot comment on how good they are!

Correcte levering en goede kwaliteits wijnen.

Is de 2de maal dat we een bestelling geplaatst hebben.Heel vlugge service.

Tot nu toe zijn alle bestellingen op afgesproken tijd geleverd.

Mijn bestelling was snel en goed ingepakt op zijn bestemming. Ik had het als cadeautje opgestuurd en de bestemde was er heel blij mee. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Top wijn

Goede prijs en snelle levering

Helemaal Top (as usual)!!

Hoog service niveau met dito kwaliteitsaanbod.

Overzichtelijke site en prima, snelle verzending

Was op zoek naar een limited edition whiskey. Ik heb hem hier gevonden en ze hadden hem nog op voorraad! Besteld, betaald en werd snel verzonden. Stevig verpakt waardoor de fles heel is gebleven. Mijn man gaat heel blij zijn met zijn cadeau ☺️

Ruim assortiment wijnen in halve flesjes. Prima web-shop met 'groene idealen'. Zij gebruiken veel gerecycled materiaal voor de verpakkingen.

Correcte en snelle levering

Geheel naat wens, top!

Prima service: aflevering op tijd en keurig verpakt!

Mooi en divers assortiment. Duidelijke informatie en in 1 dag geleverd.

fantastisch

fantastisch

ondanks dat de app niet werkte en het via internet niet lukte, telefonisch contact gehad over de bestelling en deze per mail toegestuurd en is verder afgehandeld.

Doet haar naam eer aan

Mijn liefhebberij en orientatie is puur gericht op Spaanse wijn, deze zijn in zeer ruime keus beschikbaar van een groot aantal wijnhuizen. Snelle levering, en complete informatie bij de betreffende wijnen als geselecteerd op website. Het zijn geen 5 sterren omdat GC wijnen in eigen verpakking stuurt en niet in originele, dit is voor mij een groot nadeel omdat ik veel moet zoeken naar een bepaalde fles die ergens in de wijnkelder opgeborgen. Een doos of kist is beter te herkennen vooral als je bepaalde jaartallen bewaard.

Zoals steeds tip top

Dag voordien besteld en ondanks de corona pandemie, zoals beloofd de dag nadien geleverd Topper

Simply brilliant

I would use GrandCru wines again super efficient and professional and super fast delivery

Fantastic service. Great choice of wine.

I am very pleased with the service that Grandcruwine offered. I found staff to be very helpful in providing me with wine advise. Also, Grandcruwijnen has a great choice of wine in all various ranges and regions at excellent price. I definitely recommend the online shopping, it’s fast and convenient. Overall, very satisfied with my purchase.

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH