probleemloos

alles prima en op tijd bezorgd

Toppie

snelle en korrekte service. De wijn voldeed aan mijn verwachtingen.

Snelheid!

Nog nooit eerder werd de wijn zo snel bezorgd. Wijn besteld en dag later in huis!

toppy

op tijd geleverd en goed verpakt

Bestel altijd graag bij grand cru wijnen. Fijne webshop, snelle levering, veilig en netjes verpakt!

Heerlijk wijntje

Bestellen gaat makkelijk , de bezorging is super goed vooral de laatste uur kan je de bezorger volgen . Heerlijk wijntje de Scariazzo Fiano witte wijn uit Italië. Ik beveel GrandCruWijnen .NL aan

Snel en correct

Snelle en goede verwerking van mijn bestelling

alles is vlot en naar wens bezorgd bij onze vrienden

De bezorging met Budbee was geweldig geregeld zeiden onze vrienden

veel te veel prachtige wijnen

mooie wijnen in elk prijscategorie, van goedkoop tot angstaanjagend duur (ik ben kortelings opnieuw gestart met deelname aan euromillions) vlekkeloze service de omschakeling van transporteur (DPD ipv POST Nl) begrijp ik niet zo goed

Goede communicatie en snelle en correcte levering

Keus in overvloed en altijd vriendelijk geholpen!

Bij GrandCru wijnen is de keuze enorm en ook de parate kennis is geweldig. Super klantvriendelijk geholpen, nooit anders geweest trouwens.

Ruime keuze in prima wijnen en snel in huis.

Niet alleen dure wijnen; ook mooie wijnen rond de 10-12 Euro. Makkelijk selecteren door goede omschrijving. Snel in huis in duurzame verpakking.

Goede, snelle en volledige levering. Prima

Meerdere leveringen ontvangen. Keer op keer goed, volledig en tijdig.

Perfectie

Vaker besteld bij Grandcruwijnen. Met perfect resultaat.

Niet goed

Onmogelijk om de waardepunten in te geven bij de bestelling en een bezorger die een wijn van EUR 90 voor de deur zet zonder dat wij daarvoor toestemming gegeven hebben. Zeer matig allemaal. Gr. Bart Visser

Goed service

Bestelling was snel geregeld en geleverd

Geen lekkere wijn!

De smaak van de besteld wijn, kwam totaal niet overeen met de voorgeproefde wijn! Wel spijtig van de dure flessen!

Goed!

Goed verpakt en netjes op tijd!

Zeer snelle levering met topkwaliteit!

Enkele uren na de bestelling werd mijn pakket verzonden met DPD. Op dag 2 werd alles (jamon en wijnen) perfect on time geleverd!! TOPSERVICE!!!

Super service! En een prachtig assortiment aan wijnen.

Mooi assortiment.

Snelle reactie en snelle levering.

Snelle service en uitstekende wijnen

Prachtige selectie van uitstekende wijnen en snelle service. Ook per stuk te bestellen.

Een betrouwbare winkel met een hoogwaardig aanbod.

De keuze aan wijnen op de website is opvallend breed en omvat veel gerenommeerde producenten. Vrijwel allemaal voorzien van uitgebreide beschrijvingen. De prijzen zijn redelijk, waarbij de korting van 10% voor zelf afhalen interessant is bij wat duurdere bestellingen. Het magazijn is wel erg krap bemeten en de meeste wijnen worden helaas staand bewaard.

Top wijnen met top service!!!

Uitstekende uitleg over de wijnen met goede service en snelle levering.

uitstekend!

snelle verzending, zorgvuldig en duurzaam verpakt!

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH