Helemaal Toppie

Dit is mijn eerste keer dat ik hier Wijn heb Bestelt voor een Collega,maar dat is helemaal goed gelukt!!!!!

Uitgebreid wijnaanbod in alle categorieën, overzichtelijke website!

Goede service, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Perfect , snelle bezorging

Goeie snelle service en meedenkende klantenservice

Een mooie wijn besteld maar de levering ging naar een verkeerd adres. Zat tijdsdruk op en de klantenservice heeft snel en adequaat gereageerd en opnieuw verzonden. Keurig!

Snelle en goede service, zowel met de levering als communicatie via whatsapp.

Goede wijnen tegen een redelijke prijs, snelle levering en de vraag die ik had werd via WhatsApp direct beantwoord.

Top price, selection, and overnight delivery

Grand Cru had exactly the Robert Parker recommended wine I was looking for at a fair price. Was delivered the next morning at 10 am! What more can you want?

Fijne site en goede service

Whatsapp functie ook erg handig - zelfs buiten kantooruren snel reactie.

Gemakkelijk te bestellen snelle levering prima

Maandag besteld, dinsdagmiddag geleverd in België

Prima service en snelle, correcte levering.

super snelle leveringen

mijn bestelling was op 1 -2 -3 tellen in belgie

Snelle levering, goede prijzen!

Snelle levering, goede prijzen!

Wat een geweldig bedrijf

Grandcruwijnen.nl is een van die bedrijven die je gewoon moet aanbevelen bij je vrienden. Ze werken netjes, communiceren goed, hebben een goede uitstraling van site naar klant, en de bezorging is op-en-top met hun Budbee mogelijkheid. Kan niet wachten om weer te bestellen!

goede communicatie en stipte levering

correcte afwerking van order. Heldere communicatie

De ruime keuze aan wijnen van eenvoudig t/m zeer mooi en complex

We zijn chardonnay liefhebbers, de ruime keuze is enorm. Van bestellen tot aan bezorgen verloopt vlekkeloos binnen enkele dagen.

Prima Grandcruwijnen.nl, precies wat ik wil

Ik hou van wijn en nu, met de zomer volop in het land, vooral Prosecco. Ik hoef niet meer verder te kijken (maar dat heb ik natuurlijk wel gedaan ;-) hier hebben ze met Nani Rizzi de beste en ook nog eens voor de beste prijs. En natuurlijk altijd op tijd geleverd! Ook als je het snel en betrouwbaar geleverd wil hebben. Top, voor de prosecco kijk ik in ieder geval niet meer verder!

goede levering, handig ook hoe site precies aangeeft hoeveel van iets er nog op voorraad is.

Geweldige service

Zeer snelle levering en erg klantvriendelijk. Zou er zeker weer bestellen!

Ik wilde wijn bestellen en deze was niet op voorraad. Dan wordt je de keuze geboden om wanneer de wijn wel weer op voorraad is je deze mededeling wilt ontvangen. Dit is erg prettig en klantvriendelijk. met vriendelijke groet Andrea de Zeeuw

Zeer goede ervaring!

Nu weer voor de 3e keer wijn besteld. Gaat super makkelijk en aangezien ik niet in Nederland woonachtig ben is het handig dat ik met PayPal kan betalen. Website, de wijn, de verpakking en bezorging is top! Reden voor 4.5 ster i.p.v. 5 is dat je niet kunt zien op welke dag exact de bezorging plaatsvind...

Top wijnen en goede en correcte levering

Goede service en lekkere wijnen aan ern goede prijs

Website , service , afhandeling , dikke pluim!

Uitstekende service en snelle levering

Mijn bestelling was vakkundig ingepakt en meteen de volgende dag voor levering uitgegeven. Ben zeer tevreden met de service!

Wederom super geholpen met passende wijnen

Wederom super geholpen met passende wijnen

Vlotte geïntegreerde Online & offline service met competitieve prijs.

Vlotte en goede service.

Steeds prima levering.