Vlot en perfect

Ok

Handige website, snelle levering.

Fijne site, veel informatie. Bestellingen binnen 2-3 dagen thuis.

Netjes afgeleverd

Alles netjes en snel ontvangen. Wat ik besteld heb is een cadeau voor iemand anders, dus over smaak kan ik niets zeggen. Maar zag er netjes uit en goed verpakt.

Prima levering, goede wijn

Wijn keurig op tijd afgeleverd, perfecte wijn.

Top, snelle levering en mooi wijn assortiment

Snelle en flexibele levering en mooi en uitgebreid assortiment

Top, heerlijke alcoholvrije wijn en vriendelijk geholpen.

Snelle levering van prima wijn in goede verpakking. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk geholpen.

Goede service en kwaliteit

Goede en snelle service. De bestelling werd direct gereed gemaakt en verzonden. De wijnen zijn heerlijk!

Perfect en snel geleverd

Perfect en mooie wijn

vlug en mooi geleverd

Alles tiptop in orde

Snelle levering, veilig verpakt, vriendelijke bezorger en super wijnen

Bezorging ect goed op orde; wijn helemaal naar verwachting

Eerste ervaring was prima.

Echt geweldige service

Top afhandeling en flessen waren zeer goed verpakt

Goed meedenken, goede service, goede kwaliteit!!

Goed meedenken, prima geholpen, goede service, goede kwaliteit

goede keuze, moeizaam bestellen

Het is eigenlijk niet te doen als je twee mensen een paar flessen cadeau wilt doen. De website begrijp niet dat de geadresseerde voor de wijn niet degene is die de factuur krijgt, tegen de tijd dat die dat begrijpt moet je de bestelling overdoen. En de website begrijpt al helemaal niet als je 2 mensen iets cadeau wilt doen. Ik had gewild dat het een verrassing was maar de ene geadresseerde werd bedolven onder mails waar hij aanvankelijk niets van snapte, en de andere geadresseerde moest ikzelf inlichten want die kreeg geen enkele mail.

Aanbevolen

Snelle levering, eerlijke prijzen. Hier vond ik whisky die elders ofwel uitverkocht of aan de hogere prijs.

Super bedrijf

Veel keuze, goede prijs en super snel geleverd. Top bedrijf

Top !!!

Top !!!

eerlijke prijzen, snelle levering

Lage prijs, mooi assortiment en supersnelle levering, dat is alles wat telt

Goede ervaring bij het online bestellen.

Geleverd wat er besteld is

Prima service , snel geleverd , juiste jaartal conform bestellig

efficiente levering

en zeker goede wijnen maar dat vraagt wat tijd, de Mogador 2015 was excellent; twee kleine puntjes; 1 Lapostolle; meld Parker96 en Syrah -even aanpassen groeten

Perfecte wijn geleverd binnen 24 uur, subliem!

Perfecte wijn geleverd binnen 24 uur, subliem!

Tof dat ik je bedrijf gevonden heb.

De levering heeft wel wat te lang geduurd, 6 dagen is misschien iets te... Voor de rest alles prima

Top Olijfolie.

Ik bestel hier regelmatig. Fijne Olijfolie en zeer verzorgd allemaal.

Een ongelooflijk breed assortiment in jullie gebruiksvriendelijke site en top levering!

Super blij waren we toen we onze lievelingsporto bij jullie aantroffen! Dankzij jullie breed assortiment hebben we de porto die we jaren geleden in Portugal hadden geproefd nu zelf in huis! Op de site konden we ook ineens kijken hoeveel jullie daarvan in voorraad hebben. Heel qemakkelijk! De levering was ook vrij snel en vlot en de flessen waren veilig ingepakt. We weten waar we nu moeten bestellen wanneer we aan onze laatste fles beginnen en kunnen ook vrienden en familie laten meegenieten :-) Schol!

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH