Topwijnen en topservice

Mooie wijnen en goede beschrijvingen. Snel leveren en goede service

kwaliteit van de wijnen komt goed overeen met de beschrijvingen

Altijd betrouwbaar en snelle levering

Steeds mooie aanbiedingen Gratis levering in België vanaf €120 Tevreden trouwe klant

Perfecte levering

De wijnen zijn als omschreven en de verpakking is boven elke twijfel verheven, zo goed.

Uistekend

Een dikke tien

Vlugge levering

De levering is vlug en de drank is goed ingepakt

Goed verpakt, mooi assortiment

Prima wijn, goed omschreven.

Heel snelle levering, goed verpakt!

Snelle goede levering

Ik ben blij met de kleine (halve) flesjes kwaliteit wijnen. Een paar glazen is voor mij voldoende om te genieten. Hoop ook dat er nog uitbreiding komt komt van mooie wijn huizen,

Levering heeft een week geduurt

De levering van de wijn heeft een week geduurd, terwijl erbij de bestelling aa gegeven werd dat die de volgende dag zou geleverd worden. Voor de rest geen andere op of aanmerkingen en zou zeker weer hier wijn bestellen.

duidelijke site en snelle levering

zeer tevreden

Zonder problemen geleverd

Woensdag besteld en vrijdag geleverd

Snelle levering en fantastisch wijnassortiment

Snel geleverd en ruime keuze uit een prachtig assortiment. Zeker de moeite waard.

Mooi assortiment, goed verpakt en snelle levering

Mooi breed assortiment met snelle levering. Website heeft goede filter mogelijkheden, echter zou het fijn zijn te kunnen filteren zonder reload van de pagina.

Mooie assortiment, correcte prijzen en snelle levering

Tot nu toe enkel goede ervaringen

Fles viel kapot door slecht verpakken

Fles is kapot gevallen uit de verpakking doordat deze niet was afgesloten aan de onderkant. Er is geen rekening gehouden met het moment dat de fles uit de doos wordt gehaald. Een stukje tape aan de onderkant zou dit allemaal vermijden. Na contact opgenomen te hebben met grand cru kon niet worden ingezien dat dit misschien een verbeterpuntje voor ze is. De manier van communiceren is erg verwijtend naar de klant toe. Hier zou je tegenwoordig toch wel wat meer van kunnen verwachten. Webwinkel was niet bereid om me tegemoet te komen, wat me in feite niet zoveel uitmaakt. Ik koop gerust een nieuwe fles bij een andere winkel. De klantenservice en het niet goed inpakken van de fles zijn de redenen achter deze score.

Uitgebreid assortiment, goede service en snelle levering! Absoluut aanbevolen!

Perfecte en vriendelijke service

Een leuke en klantgerichte service! Enkel de witte wijn van Miraval viel tegen. Prijs kwaliteit is echt niet in evenwicht. De rosé wijn is, ookal is die goedkoper, beter van smaak.

Zelfs in de kerst-periode mijn wijnen op tijd binnen en perfect verpakt. Goed initiatief of kartonnen her te gebruiken. Nog belangrijker het assortiment/aanbod aan wijnen. Telefonisch suggesties gevraagd voor bij ons kerst-diner. Super advies gekregen en de wijnen waar voortreffelijk

snel en duidelijk

Super duidelijk en tevens altijd klaar om een vraag te beantwoorden..

Duidelijke website. Snelle en correcte levering

Vlugge service

Vlugge service

Prachtige winkel

Prachtige winkel met heel veel keus en kennis van wijnen. Gratis parkeren.

wat een vondst, dit aanbod

afgelopen zomer dronken we een fantastische wijn, die we gelukkig ook mee naar huis konden nemen. helaas was er nog maar één doos beschikbaar. wat schetst onze verbazing dat we deze wijn ook gewoon in nederland konden bestellen. en er is nog zoveel méér om uit te proberen. heel fijn! de levering was ook naar wens: snel bezorgd en, wat eigenlijk belangrijker is, stevig verpakt in voorgevormde "schalen".

Topwijnen en dan bedoel ik echt top en aardige mensen

Hier kan ik de meest mooie en prachtige wijnen vinden die zeldzaam zijn in Nederland. Gespecialiseerd in wijnen uit de oude wereld (Europa, Frankrijk) begint zo langzamerhand in Nederland zeldzaam te worden maar niet hier. Lekker makkelijk ook parkeren en een bezoek aan de winkel is altijd een feest.

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH