snelle en betrouwbare service

positieve ervaring - goede wijnen en uitstekende service. Ik vind het persoonlijk vervelend om overal een klantnummer voor aan te moeten maken, maar het werkte vrij eenvoudig en snel. Het assortiment bevat mooie wijnen. Niet de goedkoopste prijzen, maar ook niet te duur. Levering is echt prima - je krijgt de juiste wijnen (incl. jaartal) en de kwaliteit van de verpakking is top. Levering was ook goed te plannen en met zeer acceptabele tijdvakken, hetgeen bij bezorging ook nog eens werd waargemaakt. Al met al zeker voor herhaling vatbaar.

Goed assortiment, prima service!

Assortiment van goede wijnen, leuk ook dat hier wijnen tussen zitten die je in Nederland niet bij elke buurtslijter kan krijgen. Prima service, vriendelijke mensen, dus zeker een aanrader!

Prima afwikkeling

Bestelling en aflevering volgens het boekje. Smaakt naar meer!

Positieve eerste ervaring!

Een eerste bestelling bij GrandCruWijnen is me positief bevallen. Correct mailcontact en ook correcte levering. Jammer alleen dat de levering een dag later was dan in eerste instantie aangekondigd, maar dat heeft wellicht te maken met de vervoerder. Nieuwe bestellingen zullen zeker volgen!

Super aanbod, correcte prijzen en zeer snelle levering!

Gewoon heel goed! Een aanrader in wijnkoopland :-)

Het bestellen ging heel vlot en ook de levering verliep zeer goed en snel! Leuk dat je bij je bestelling een kaartje kan laten steken!

Goede en snelle service.

Snelle levering. Nu de wijn nog proeven.

Uitgebreide keuze, snelle levering

Uitgebreide keuze leuke wijnen. Redelijke prijzen en snelle levering.

Mooie wijnen en goede service!

Goede service, supersnel reactie en vriendelijk personeel. Daarnaast mooie wijnen, waarvan wij niet wisten dat ze die in Nederland ook verkochten! Top!

mooie collectie wijn

erg mooie collectie premium wijn; vriendelijke mensen en super strak georganiseerd

Mooi aanbod en snelle levering

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en alles liep naar wens!

snelle levering, betrouwbare service

correcte en snelle afhandeling van bestelling

Goede website met uitgebreide toelichting op de herkomst van de wijn.

Goede website met Snelle levering. De complimenten !

Makelijk te bestellen en een ruim assortiment

Goede service en snel geleverd

Veel keuze in wijnen, goede prijs.

Weer een wijn besteld, veel keuze, redelijke prijs. Verzenden gaat goed en snel. Prima dus! Wel jammer van de verzendkosten.

goede wijn en snelle service!

Na het plaatsen van de bestelling onmiddellijk een bevestiging en 2 dagen later de wijn al in huis. Sneller kan niet!

mooie wijnen, redelijke prijzen en goede service

Ik vind regelmatig bij Grandcruwijnen wat ik zoek, iig iets van mijn gading. Ik ben ook erg tevreden over de service, zoals laatst toen ik probleemloos een verkeerde bestelling (mijn fout) door omruilen soepel kon oplossen.

Goede service en snelle levering

Goede Port die niet in elke winkel vindt

vlot en service gericht. Bestelling werd een half uur later al verzonden.

Goed en professioneel geholpen, fijn dat je ook kunt ophalen

Goed en professioneel geholpen, fijn dat je ookkunt ophalen

Snelle levering, mooi assortiment

Uitgebreide sortering van Spaanse wijnen. Ik kom zeker nog een keer terug.

Dikke 10!

Mooi assortiment, snelle levering tegen goede prijzen.

Mooie site

Goede wijnen , uitgebreide omschrijving over de wijn en een snelle levering.

Goede eerst ervaring

Prima wijnselectie voor een goede prijs en snelle levering.

Zeer goede producten, service en afhandeling.

Meerdere bestellingen gedaan. Perfect! Enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven is dat ik niet kon zien wanneer de bestelling wordt geleverd tijdens de aanschaf.

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH