Veel keuze, snelle levering, fantastische service!!

Zie boven

Super gemakkelijk en snel

Goed verpakt..goed aangemeld en trackable opgestuurd en ontvangen! Ik ben tevreden en zal hier zeker nog vaker gebruik van maken voor specialere wijnen en rosé's

Duidelijke site, goede prijzen, veel betalingsmogelijkheden, snelle service, goede verpakking Bovendien onmiddellijk contact via whatsapp : heel eenvoudig en knap

Snelle en persoonlijke service

Service as it should be!

Correcte levering op tijd

Op tijd en correct geleverd

Betrouwbaar met snelle en perfecte service

Snelle en perfecte service

Ok

Ok, niet de volgende dag in huis

heel goed

snel en goed

Uitstekend!

Handige app, mooie website, makkelijk bestellen. Mooie fijne wijnen en naar mijn mening schappelijk geprijsd. En louter kwaliteit! Snel geleverd en goed verpakt, bravo!

Super om per fles te kunnen bestellen. Snelle levering in nette verpakking.

Geweldig !

Jullie doen wat jullie beloven , grote klasse !

Er was een probleempje met betalen, maar dat lag kennelijk aa Pay.nl. De bestelling was wel geregistreerd en apart gehouden. Werd verstuurd toen mijn betaling gelukt was.

Zaak die zijn naam eer aan doet!

6 prachtige Spaanse wijnen besteld. volgende dag in huis, keurig verpakt. Als eerste die van 2017 geproefd, in één woord: fantastisch. Kijk al uit naar de flessen 2015 en 2016 ...

Goed assortiment, makkelijk bestellen en snelle levering

super

wat ik belangrijk vind is dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. En dat is gebeurd. Prima site en geweldige wijnen.

Goede informatie, snelle levering! Niet zo heel goed verpakt maar kwam goed aan.

Alles top maar de buitenste doos viel bijna open doordat de tape er schuin op zat, het was geen stevig geheel. En het karton dat de wijnfles in positie hield heeft het labeltje op de fles een klein hoekje los gehaald. Jammer en natuurlijk deels te wijten aan de bezorgdienst. Maar verder geen klachten heel tevreden.

zeker aan te bevelen

zeker aan te bevelen

GrandCru uitstekend, bezorging via Postnl. aanzienlijk minder

GrandCru uitstekend, bezorging via Postnl. aanzienlijk minder

Top service en top assortiment

Ongekend fraaie winkel en dan doel ik vooral op het assortiment. Snel geleverd, geod bereikbaar bij vragen. Gewoonweg heel prettig

Prima resultaat en after sale service

Tot nog toe geen klachten, prudente levering van hetgeen besteld.

Snelle levering goede prijs

Snel, top advies - voorbeeld voor elke winkel

Ook met weinig informatie kregen we 2x advies. Snel, neutraal en echt ingaand op ons! Vervolgens de volgende dag al geleverd. Cool!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Denken mee en geven goede adviezen!

Pakketkeuze met waarde

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Flexibele leveringstijd werd rekening gehouden

grote(re) bestellingen kunnen niet geleverd worden in postpunt. Ook zijn deze beperkt

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH