Pluspunten
Goede en snelle service. Mooi aanbod
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime keuze in wijn. Perfect verpakte levering.
VerbeterpuntenNog geen gevonden.
Pluspunten
Een shop om vaker te bestellen.
Pluspunten
Prachtig assortiment en snel antwoord op vragen. Van harte aanbevolen.
Pluspunten
Op zaterdag zijn we naar de zaak geweest en zijn daar goed geholpen.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Uitstekend assortiment wijnen op hoog niveau van de Oude Wereld, Frankrijk en enkele andere gebieden.
Pluspunten
Heerlijk en speciale wijne
Pluspunten
Alles prima gelopen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en goede levering van de wijnen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering. Ruime keuze.
Pluspunten
Snelle levering van de bestelde wijnen. De wijnen waren prima verpakt
Pluspunten
Leveren altijd tijdig
VerbeterpuntenWebsite/app kan wel iets beter
Pluspunten
Groot aanbod, snelle levering en goede service!
VerbeterpuntenZoeken/ wijnen filteren op de app kan nog iets gemakkelijker.
Pluspunten
GrandCruWijnen leverde netjes de wijn af in de avond zoals ik aangegeven had. De wijn arriveerde in 'n mooie houten doos met 'n persoonlijk wensbericht op 'n kaartje. Ook dit had ik zo aangegeven. Het bestellen en betalen op de website ging makkelijk en was duidelijk. Ik kan GCW zeker aanbevelen. Ik koop er graag 'n volgende keer weer.
VerbeterpuntenDe website oogt 'n tikje gedateerd en mag 'n 'opfrisbeurt' krijgen qua design/layout/lettertype etc. De website werkt wel prima en doet dat wat je verwacht.
Pluspunten
Correcte en tijdige levering.
VerbeterpuntenEen verpakking met 18 flessen is zwaar om zeulen voor de klant. Als het kan verpakking per zes in de toekomst.
Pluspunten
Goede prijzen voor topwijnen!
Pluspunten
Goede informatie, service en klantgerichtheid van medewerker Corina Ketelaar. Snelle levering van Kooduu led blue tooth speaker en wine cooler. Nieuwste versie. Mooi artikel!
24 Rijksstraatweg
Dordrecht 3316EH