Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste heer van Ooijen, Heel vervelend dat uw pakket later arriveerde. Hoe vervelend ook maar wij (en iedere andere partij) zijn afhankelijk van de accuratesse van de bezorgdienst en heel vaak (in ons geval ruim 98%) gaat dit goed maar zeker niet altijd. In uw reactie stelt u een paar zaken die niet helemaal juist zijn. 1 - wij beloven niet de volgende dag te leveren. Wij geven aan dat op werkdagen besteld voor 16:00 uur dit nog dezelfde dag wordt aangeleverd. We hebben dit gecontroleerd en dit is ook met uw pakket gebeurt. 2 - De registratie van de aanmelding bij PostNL vindt pas plaats op het moment dat inhoud van de rolcontainers wordt gescand in het finale depot van PostNL. Dit is vaak nog in de avond of nacht maar als er een probleem is met een rolcontainer(s)/vrachtwagen (bijv schade of breuk) dan wordt deze weggezet (en de pakketten in die wagen of containers worden dan niet gescand) en kiest zeker PostNL ervoor gedurende drukte de prioriteit te geven aan de niet probleemgevallen en deze dan pas later uit te pakken. Er kan dus zeker niet worden afgeleid dat wij (of con-collega's) dit dan te laat hebben aangemeld. Dit is pertinent onjuist. Het is gelukkig significant minder dan in het verleden maar het gebeurt jammergenoeg heel af-en-toe dat er iets gebeurt in de logistieke keten bij de bezorgdiensten en om die reden beloven wij ook niet dat we kunnen garanderen dat het de volgende dag geleverd wordt. Wij willen hier zeer integer en eerlijk in zijn en dit kunnen ook onze onze conculega's niet beloven. Wel kunnen wij beloven dat we het op tijd aanbieden en dat is ook in uw geval gebeurt (voor 16:00 uur besteld is nog dezelfde dag aangeboden), Uiteindelijk zijn wij allemaal afhankelijk van de gehele keten en hoe graag we ook zouden willen maar we hebben geen invloed meer als we pakket hebben overgeleverd aan onze bezorgdiensten en dat geldt ook voor alle Online aanbieders. Nogmaals vervelend dat uw pakket later aankwam en excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Rolf namens Grandcruwijnen