x

Super snelle levering!

Nbt

Uitmuntend

Leverancier van producten van top kwaliteit

Uitstekende levering

Snel geleverd en goed verpakt.

Top service!

Gezien er enige dringendheid bij mijn order zat, heb ik gevraagd of er ook op zaterdag kon geleverd worden. Dat kon, mits wijziging naar een andere koerier, wat dan ook netjes werd geregeld!

Goed geholpen met advies

Snel en makkelijk kunnen bestellen

Goed, maar kan beter

De app werkt heel traag. Als je iets uit de winkelwagen wilt verwijderen loopt de app vast. Bewust zo gebouwd? Wekt irritatie en kan zorgen voor verkeerde en te grote bestellingen… App is ook niet overzichtelijk. Wel vriendelijke klantenservice die snel reageert op een vraag. Het zou ook handig zijn dat je zelf je bestelling kan omleiden naar een afhaalpunt naar eigen keuze. Ik moest nu 2 dozen wijn gaan afhalen bij in winkel op een winkelpromenade waar ik niet met de auto mag komen, terwijl er afhaalpunten dichter in mijn buurt zitten waar ik ook ‘s avonds kan afhalen en de auto dichtbij kan parkeren. Zeker dat laatste zorgt dat ik zal twijfelen bij een volgende bestelling

Uitgebreid assortiment, veel biologische wijnen, zeer aan te bevelen

Kwantiteit, kwaliteit en service zijn prima

Grote keuze en snelle levering

Groot aanbod van diverse wijnen uit verschillende landen, snelle levering en goede website.

Prima geregeld

Uitstekende wijn, zorgvuldige bezorgingsprocedure

Sauvignon blanc, Rapaura reserve 2021. Wijn van zeer hoge kwaliteit. Feestelijke begeleiding bij bijzondere gelegenheden.

Vlot de gewenste wijn gevonden en besteld, keurig verpakt en snel in huis. Mooi!

Mooie sortering wijnen tegen redelijke prijzen.

Bij de winkel langs geweest. Bijzonder vriendelijk geholpen. Kon op mijn gemak langs de mooie sortering wijnen lopen, welke worden aangeboden tegen alleszins redelijke prijzen.

Mooi assortiment en zeer snelle service.

Ik heb een mooie voorraad rosé gekocht via de web site. In de geval Chateau d’esclans en Ott. Mooi assortiment en na een paar klikken 1 dag later in huis. De verpakking heeft aandacht voor minimaliseren van footprint. Top!

Snelle levering en perfect verpakt

Een webwinkel met veel wijnen én persoonlijke service!

Naast het feit dat ze veel wijnen hebben, kan je per fles bestellen. Op deze wijze kan je je eigen proefpakket samenstellen. Zo heb ik al diverse Spaanse wijnen geprobeerd. Het leuk aan Grandcruwijnen is dat ze ook goed bereikbaar zijn. Fijn persoonlijk contact, dat zie je nog maar weinig. Gr Jeroen

Zeer snelle service

Zeer snelle service en zeer goed verpakt

Snelle levering en goede communicatie

Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie

Duidelijk informatie over levering, erg goed verpakt. Aanrader.

heel goede ervaring

IK hoef maar te bellen en gelijk weten ze wat de bedoeling is. Fijn adres om je wijn te bestellen.

vlekkeloze bestelling

De wijn zelf heb ik nog niet geproefd. Alles eromheen was prima geregeld.

Uitstekend dienstverlening

goed meegedacht over mijn specifieke vraag.

Op alle fronten fantastisch!

Uitgebreide website, enorm assortiment, gemakkelijk bestellen, zeer correcte communicatie, snelle levering. Kan dit iedereen aanbevelen!

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH

+31 (0)78 6450615

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire