Snel en keurig bezorgd

Ruime keuze en de bestellingen worden snel en keurig verzonden

correct, en ze hebben gelukkig zeer goede wijnen

Mijn ervaring is zeer goed

Een prima advies van jullie, de gekozen wijnen pasten perfect bij ons kerstmenu.

Had even snel een duur flesje nodig top

Aanrader werkt snel en mensen zijn vriendelijk Prijzen keurig conform

Keus te over!

Een geweldig assortiment mooie en betaalbare topwijnen! Bestellen in de webshop of in de winkel zelf: zeer eenvoudig en snel. Vriendelijke medewerk(st)ers en verstand van zaken.

Vlug verstuurd en goed verpakt

Snel, op tijd en juist

Keuze uit vele soorten wijnen. Bestellingen zijn altijd snel klaar en ook altijd correct. Ik beveel GrandCruwijnen van harte aan.

Groot assortiment, super service en snel thuisbezorgd.

de er virkelig utrolig gode

de er virkelig utrolig gode, for en god service, levering og støtte

• Vil du anbefale oss? Ja

Service en kwaliteit

Voor ons de plek met mooiste asortiment aan wijn. Zowel in de winkel als online zeer goede ervaring. Prijs en kwaliteit perfect. Vooral de aanbiedingen via de Nieuwsbrief top en vindt de unieke aanbiedingen via App-bericht erg leuk. sporadisch gelukkig maar dan zijn het wel top-aanbiedingen. Geeft je toch beetje gevoel van 'bijzonder' wetende dat klein groepje dit maar krijgt.

Na een eerste levering die niet goed verliep nu goede service!

Via feelingz een wijnpakket besteld. Netjes bericht ontvangen van Dpd over aflevering. En toen ging alles mis. Pakket is nooit aangekomen en blijkt nu retour te zijn gegaan naar Grandcruwijnen. Nu ontvang ik mail op naam van Debbie v.d. Berg maar op mijn mailadres. Wat gaat hier mis?.. Zijn mijn gegevens nu ook bij een ander terecht gekomen? Wilt u contact opnemen?

zeer slechte service!

Bij het uitpakken van mijn bestelling ontbraken 3 flessen wijn. Na enige mail contact met Corina lag het niet aan Grandcru wijnen. Resultaat Corina mailt niet meer terug en ik kan naar mijn 3 flessen fluiten!

Top wijnen !! Top bedrijf !!

Ruime keuze in echt goede wijnen !!

heerlijke topwijnen voor een eerlijke prijs.

Ik was op zoek naar een speciale wijn, ooit gedronken in een restaurant. GrandCruwijnen had deze toevallig in het assortiment. Maar ze hebben ook zoveel meer. Ik bestel nu regelmatig enkele van hun topwijntjes. Goed omschreven op de site. Je proeft de aanbevelingen.

Heel slordig dat door u foute naam gebruikt wordt bij enquête! Dus niet door GrandCruWijnen, maar door thuiswinkelwaarborg.

vriendelijk en efficiënt

heb gekocht dankzij de zeer vriendelijke en professionele aanpak van Corina. opvolging perfect levering, conform afspraak en zeer beleefd en behulpzaam

Slecht

Dit is al de tweede keer dat ik problemen heb met de levering. Ik begrijp dat dit PostNL is maar niet GrandCruWijnen maar zoals het nu geregeld is is het niet acceptabel. Eerst kwamen ze gewoon niet opdagen op de afgesproken tijd. Toen kwamen ze een dag later terwijl ik net 20 minuten weg was. Nu krijg ik het bericht dat het pakket onderweg is naar een PostNL punt wat helemaal niet bij mij in de buurt is. Ík ga de bestelling annuleren en zal geen bestellingen meer doen bij GrandCruWijnen.

Goeie prijzen, snelle levering.

Altijd plezierig contact voor het beste advies.

Zeer snelle levering

Snelle levering en heerlijke wijn!

Correct, snel, professioneel

Tot nu toe de enige site die zo snel, correct en professioneel is. Bestelling loopt vlot, betaling wordt bevestigd en de levering met DPD is uitstekend. Belangrijk detail: de wijn die je zoekt is er ook, je wordt niet gelokt met topwijnen die dan - op het moment dat je wil bestellen" "uitverkocht" zijn! Top dus - houden zo!

Super snel geleverd toppers

Supersnelle service

Van bestellen tot afhalen is snel en prima geregeld.

Heel slecht, niet gewend van julie

Ten eerste bleek dat mijn order zat in backorder??? Daardoor vertraging en uiteindelijk kreeg ik bestelling pas een week later. Post NL is al lang erg slecht dus ik snap niet waarom hun als bezorger gebruiken in plaats van Budbee?

Groot assortiment, altijd voorraad, direct af te halen. Super attente mensen!

- kennis van zaken - gigantisch assortiment en toch exclusief - enthousiaste bevlogen mensen - goed bereikbaar - altijd snel af te halen na bestellen

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH

+31 (0)78 6450615

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire