Vriendelijke bezorger

Snelle levering.

Zeer snelle levering, ondanks de drukte voor de feestdagen had ik mijn bestelling binnen 3 dagen in huis.

Ruime keuze

Duidelijke omschrijving bij de artikelen, fijn dat er een wijn-spijs suggestie bij staat. En als bonus korting wanneer je de order ophaalt. De wijnen van het wijnhuis van mijn voorkeur hebben ze niet meer, daarentegen is de keuze uit het verdere assortiment zeer ruim.

Snel en goed

Goede en zeer snelle levering

Snel, accuraat en zorgvuldig.

Gewoon goed!

Mooi en vlotte bezorging

Goede en vlotte bezorging

Pakket niet thuis afgeleverd

Thuiswerkend gaf postnl toch aan dat ik niet thuis was en kon het pakket 2 dagen later pas ophalen bij een afhaalpunt. Te laat voor een avond waar we de cava voor besteld hadden. Dan toch beter gewoon bij de slijter in de buurt halen (wat we nu ook gedaan hebben)

Vlot bestelproces en correcte levering

Ruim, goed assortiment met concurrerende prijsstelling.

Zeer correct. Prijs, levertrrmijn, verpakking voor verzending. Mooi en ruim aanbod.

Zie boven.

Goede service!

Prettige website, snelle levering en goede communicatie.

Goed assortiment en snelle afwikkeling bestelling

Zie hierboven

Snel en goed

Snelle levering. Goede wijnen.

Prima communicatie, snelle levering, goed verpakt. Helemaal tevreden!

Bij retourzending blijven ze incasso sturen!

Heb hier toentertijd een bestelling gedaan, maar nooit ontvangen. Ik had een bestelling gedaan met Klarna, aangezien ik dit bedrijf niet kon. Ik kon via diverse manieren aantonen dat ik niets had ontvangen en dat het retour was gegaan. Ik moest maar betalen, want ze hadden niks ontvangen kreeg ik te horen. Ik stuurde het retourbewijs van postnl, maar ze beweerden het niet te hebben ontvangen en moest ik maar gewoon betalen. Ik ben nog nooit zo slecht door een bedrijf geholpen, ik kreeg incasso na incasso, maar kon gelukkig aantonen dat het pakket bij hun was. Ik zou nooit iets bestellen hier, heb nooit geen sorry gekregen in welke vorm dan ook, ondanks is aangetoond dat het product nooit is ontvangen!!

Snel, degelijk en goed geholpen.

Eerste bezoek was prima.

Prima service en mooi assortiment

Ik slaag altijd goed bij Grandcruwijnen.

Snel in huis

Supersnelle bezorging in deze drukke tijd!

Heel goede 1ste ervaring. Zeer snelle levering en artikelen zitten stevig en netjes verpakt. Volgende keer bestel ik zeker weer hier.

Bellissima

Thank you from Italy. It was perfect, product & service outstanding!

Mooie wijn voor mooie prijs

Goed advies voor mooie wijnen. De bezorging was op de dag zoals gevraagd. Perfect geregeld.

prima geregeld

prima geregeld allemaal goed verpakt, ga zeker weer een order plaatsen

Wanneer ontvang ik de wijn?

Afgelopen vrijdag kreeg ik een mail waarin stond dat de zending onderweg was. Tot op heden (dinsdag) niets ontvangen.

Aanrader !!

Ze hebben veel mooie wijnen voor een goede prijs en doen wat ze beloven.

gewoon top service

vriendelijke en behulpzame mensen

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH

+31 (0)78 6450615

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire