Uitstekende service

Ik koop altijd wijn online bij Grandcru omdat ik weet dat de kwaliteit gewaarborgd is en er goede service wordt geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Snelle en vlotte levering zonder enige problemen Een aangename ervaring Bedankt

Steeds correct.

Deze week een pakketje van 2 topflessen besteld doch volgens de koerierdienst geleverd.Niet waar.Ze hadden zelfs geen berichtje achtergelaten.Dan een mailtje gestuurd naar Mevr.Corina.Ik werd direct geholpen.Nog eens dank daarvoor.Indien mogelijk de volgende keer niet via DPD-koerierdienst maar "indien mogelijk" met Postpunt.nl.De chauffeur weet steeds de weg.Met vriendelijke groet, Guy Genbrugge

Supersnelle levering!

Supersnelle levering!

snelle levering; solide verpakking

Topservice

Altijd goede keuze...en met respect voor de wijn ingepakt en geleverd

Prachtige wijnen en een vlotte levering!

Prachtige wijnen en een vlotte levering!

De service en betrouwbaarheid van de leveringen zijn vergelijkbaar met de kwaliteit van de wijnen! Uitstekend!

Was moederdag aanbieding, maar wijn nog niet ontvangen

Wijn zou vrijdag worden geleverd door Budbee, maar aflevering werd ineens zonder verdere opgave van redenen gecanceld. Komt nu volgende week, neem ik aan. Ga ervan uit dat de wijn wel 5 sterren zal zijn, tot nu toe altijd goede ervaringen met GrandCruWijnen gehad.

Mooi aanbod, ook kleinere en onbekende wijnen

Zeer breed gesorteerd met verrassende trouvailles.

Iets duurder maar stukke beter en duurzamer!

Telefonisch advies was prettig. Levering op tijd. Verpakking keurig én duurzaam. Al met al een top ervaring! Keep up the good work!

Website zit goed in elkaar, goed te vinden waar je naar zoekt.

Prima verpakking van de flessen wijn!

Snel

Goede wijn tegen de juiste prijs

Perfectie. Als steeds.

Snelle verzending - professionele verpakking. De wijnen zelf heb ik helaas nog niet geproefd, maar die zullen wellicht overheerlijk zijn!

Voor 16.09 besteld, de volgende dag heb gekregen

Heel tevreden met de service en de keuze van de wijnen

Uitstekend!

Ruime keus, makkelijk online te bestellen en een, zeer snelle levering, uitstekend dus!

Alles ok

Ok

Eerdere levering verwacht

Ik bestelde op vrijdag met verwachtind dat levering voor Moederdag zou plaatsvimden. Helaas kwam pakket pas op maandag. Dat was niet duidelijk bij de bestelling

Prima levering van heerlijke wijnen

Op eigen verzoek later het afleveradres gewijzigd, is helemaal goed gegaan

Snelle levering, wisselende prijzen

Hoewel maar 2 dagen later besteld, betaalde ik €16,95/fles en mijn schoonvader €14,95 (voor dezelfde wijn, dat spreekt voor zich). Toch vervelend om dit achteraf te ontdekken.

Prima verpakt en snel verzonden

Prima verpakt en super snel geleverd!

Geen correcte levering

Hoewel ik 6 flessen 2018 besteld had werden er 6 flessen 2019 geleverd

Super webshop

Snelle levering en mooie website/webshop. Mailtjes overzichtelijk en mooie factsheet van de wijn erbij. Super

Goede wijn maar slechte afhandeling

Bezorger vond de dozen te zwaar en weigerde eerst deze naar boven te brengen. Vond dat we maar naar beneden moesten komen. Inderdaad ook wel rare verpakking die door zware inlays en vulmateriaal nodeloos zwaar was. De wijn is overigens prima.

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH

+31 (0)78 6450615

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire