Rommelig bestel- en bezorgproces, vriendelijk contact

Uiteindelijk had ik voor 6 flesjes rosé beter even kunnen zoeken welke wijnhandel in Den Haag dit huis verkoopt. Nu heb ik zaterdag besteld, en wordt het pas vrijdagavond geleverd. Dat het niet zondag voor de deur stond, en dat het door Koningsdag ook een beetje in de war werd gegooid, snap ik. Maar er zitten gewoon te veel 'gedoe'-momentjes in dit proces. Een tripje naar de wijnhandel en terug had me alles bij elkaar minder tijd en gedoe gekost.

Prima service, snelle aflevering en goed verpakt

Prima service, snelle aflevering en goed verpakt. Ik waardeer de selectie van wijnen op de site.

beter kan niet

zo als altijd prima in orde

Zoeken, bestellen en op tijd geleverd zo hoor they te zijn

Goed en snel

Bestelling keurig na 1 dag ,s-ochtends al in huis Duidelijke website

Klantvriendelijk en meedenkend.

Denken altijd mee en geven goed advies.

3 liter fles zeer goed verpakt en snel verzonden

Ik heb onlangs een 3 liter fles besteld in de avond, en 2 dagen erna werd de fles bezorgd. Netjes ingepakt om beschadigingen te voorkomen.

zoals het hoord.

enorme selectie goede wijn, redelijke prijzen en snel geleverd.

meer valt toch niet te zeggen?

Fairly priced, fast delivery

Delivery came in 2 days, very securely packed. Will use again.

Goede service - Snelle levering

Makkelijk te bestellen - Snelle levering

Snelle levering, scherpe prijs en netjes verpakt en goed geholpen voorafgaand telefonisch..

100 % POSITIEF!

Probleem na levering, binnen de 24u. opgelost, dat is pas service en opvolging, thx to Corina!

keurig volgens afspraken

Nette site, goede wijnen en mooie levertijden nog geen negatief punt kunnen vinden.

Mooie wijnen, Snel bezorgd

Heerlijke Spaanse wijnen snel geleverd, goede asnbieding, mooi verpakt, top!

Goed georganiseerd

Geweldig geregeld

Prijs/kwaliteit ok

Mooi aanbod van diverse topwijnen

Een hele mooie site, boordevol info over productie , druivensoorten, bewaring, drinksuggestie,.. De levering is steeds perfect volgens de gemaakte afspraak.

Mooie wijn, snelle levering

Makkelijk via de site te bestellen. Snelle levering en degelijke verpakkkng.

Lekkere wijn

De wijn was goed en de bezorging ook. Zeer tevreden.

Vlot!

Veel keuze, makkelijk besteld, vlotte levering!

Grote selectie wijnen

Altijd een plezier om weer nieuwe wijntjes te bestellen. Tip: maak een pagina waarop je kan zien welke winnen je reeds gehad hebt. Natuurlijk met de optie om bij te bestellen, maar ook om te beoordelen. Was een wijn goed of juist niet. Handig voor de klant en geeft jullie ook meer inzicht.

Alles okay geregeld

zeer goed

uitmuntend is 10 zeer goed is 9

Prima wijnen, waardeloze web store

GrandCru Wijnen heeft een fijne selectie wijnen en ik koop er regelmatig kado's. Helaas is de web winkel een ramp. Product pagina's met dubbele informatie, inloggen een ramp, klanten service die niet of pas na een paar dagen reageert op vragen, noem maar op. Ik zou veel vaker bestellen als het niet zo'n ramp was om die web winkel te moeten gebruiken.

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH

+31 (0)78 6450615

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire