Deskundig en betrouwbaar

Processen werken goed, professionele communicatie, weten waar ze het over hebben.

Snelle levering.

Super selectie aan wijnen, snel geleverd ook!

Ik ben helemaal blij met deze webshop. Echt een goed overzicht en selectie aan goede wijnen. Ook de sommelier functie is soms handig. Mocht je een kurk wijn tegenkomen, documenteer dit met foto’s, een melding op basis van wederzijds vertrouwen volstaat niet, wat dan ook het enige jammere aan deze online waard is.

Snel geleverd en betrokken

Mijn bestelling was een cadeau. Ik had geïnformeerd naar de leverdatum omdat ik niet zeker wist of het op tijd zou zijn. Na de levering kreeg ik nog een mailtje dat het gelukkig allemaal op tijd gelukt was. Leuk!

Snelle levering weinig korting

Prima levering en mooie wijnen uit California. Vind ze niet heel voordelig en weinig korting acties. Duurder dan voordeelwijnen. Dat is jammer

Prima winkel

De wijnen zijn zeer makelijk te vinden op de duidelijke site. Je wordt via mail duidelijk op de hoogte gehouden. Snelle levering met een prima bezorging.

zoals gewoonlijk een goed advies en snelle serviceverlening.

Grote klasse!

Had zelf een fout gemaakt met de bestelling. Werd ontdekt en vakkundig opgelost. Grote klasse!

Prima website en goed assortiment tegen scherpe prijs

Makkelijk bestellen met een goed assortiment, juiste scherpe prijzen, up to date levertijden en goed verpakt.

Steeds in orde

Snel, accuraat en goed

Na kort app contact met de webshop mijn wijn versteld. Keuring verpakt, keuring op tijd geleverd. Niks op aan te merken. Ga zo door.

Snel en goed geleverd

De wijnen die ik zocht voorradig, keurig aangegeven of deze überhaupt en in welke getale in voorraad zijn. Goede omschrijvingen erbij. Makkelijk bestellen en afhandelen en binnen 24 uur keurig netjes verpakt in huis. Grootste pluspunt is misschien wel dat je geen doos, maar gewoon per fles kunt bestellen.

Top levering en service

Fijn aanbod aan wijnen, ook wat bijzondere dingen die je niet op veel andere plaatsen ziet. Super levering en hele duidelijke leveringstijden.

Aankoop speciale wijn.

Voor de eerste keer iets besteld omdat ik een fles nodig had die je bijna niet vindt ergens anders. Enkel wil ik wel melden dat de verzendingskost wel veel was en meestal vanaf een bedrag gratis is. Wil dit toch even meegeven.

top

top

Snel en goed

Snel verstuurd, duurzaam verpakt

Snelle en correcte levering

Correct en snelle levering

correct en snelle afhandeling

vlot en snel bestellen en thuis geleverd. prima service.

Zeer goede service!

Mooie site, met prachtig assortiment. Erg behulpzame medewerkers ook!

Value for money en uitstekende support.

Grand Cru assortiment

Door liefhebbers geleid familie bedrijf vol service en kwaliteit. Hier ben je geen klant maar gast.

Goede en snelle service

Er ging op het gebied van betalen iets fout bij de bestelling. Ik heb toen gebeld en de betreffende medewerkster heeft dat snel en goed opgelost. De bestelde wijnen had ik toen binnen 2 dagen in huis. Goede organisatie.

Goed en snel

Top chardonnay gekocht bij GCW, snel geleverd en ben helemaal tevreden.

Mooi concept en snelle levering

Duidelijke website,mooie wijnkeuze,makkelijk bestellen en snel leveren.

Mooie wijnen, mooie prijzen

Vooral bij afhalen

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH

+31 (0)78 6450615

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire