Prijs op de website bleek niet juist te zijn

7 pakketten besteld bleekt dat de website niet was aangepast en er alleen 7 enkele flessen zouden worden geleverd. Via de mail herstel naar 3 pakketten voor 76 ipv van €87 voor 7. Geen enkele excus of een geste van de wijn leverancier! Geen goede ervaringen. Ik had het toch moeten begrijpen!

Zoals altijd goed en snel

Zoals altijd goed en snel!

Prima wijnen

Goede prijzen en mooie wijnen

Super goed, snel geleverd

Hele sneller levering. En dat in deze Corona tijd. Fles ingepakt en al. Helemaal top

Zeer correcte en snelle levering

Snelle levering en goed ingepakt.

Supersnelle levering

's middags een ingeving om een feestelijk flesje champagne te laten bezorgen, de volgende ochtend was deze al geleverd. Erg blij hiermee.

heel goed

ik ben heel tevreden

Prima en snelle levering.

Prima en snelle levering. 'As Usual'.

Fles werd snel bezorgd en goed verpakt geleverd.

Een mooi aanbod in rum, heb een fles gekocht die ik eigenlijk nergens anders kon vinden namelijk de Worthy Park estate reserve. Zal hier zeker nog eens bestellen! PS hij is heerlijk!

Ruim assortiment, vriendelijke medewerkers

Fijne winkel. Goed bereikbaar voor vragen.

PRIMA BETER KAN NIET

ALLES ALTIJD TIP TOP IN ORDE

Goede snelle service

Ik had deze lekkere wijn gehad bij een pakket en deze vinden wij super lekker. Ik heb gezocht en vond het bij jullie. Gelijk besteld. Dank je wel

Im well satisfied with GrandCruWinen for all meaning

Sufficient nice product lineup and safe packaging, timely delivery makes me satisfied. thanks for good service, always

Zeer correcte en snelle service.

Zeer correcte en snelle service.

Porto Burmester 2015

Correct, goed verpakt, zéér vlug.

Aanbod van goede en exclusieve wijnen.

Heerlijke Enate wijnen online besteld als cadeau. De volgende dag geleverd en is de bezorger van Budbee via de app te volgen. Top.

Vlotte bestelling en snelle levering

Ik was op zoek naar een specifieke wijn die ik al snel vond op GrandCruWijnen.nl Na bestelling werden de wijnen amper twee dagen later al geleverd in België. Ik ben een tevreden klant. Bedankt!

Goed en makkelijk

Ik zocht een port die moeilijk verkrijgbaar is, en vond die op GrandCru. Transportkosten waren redelijk, en de bestelling arriveerde twee dagen later.

Mooie wijnen en ziet er verzorgd uit

Goed verzorgd

Ik ben erg tevreden.

Zeer prettig

Great selection and great service!

5 out of 5

ok maar te duur

Levering volgde kort op de bestelling. Goed verpakt. Ondertussen was ik verder op het web gaan kijken en kreeg ik toch de indruk dat de Chapoutier Hermitage le Pavillon 2009 bij jullie toch aan de dure kant stond = € 645 Aanbiedingen vond ik tussen € 515 en € 522 (Btw en leveringskosten inbegrepen

perfect

Snelle en perfecte afhandeling van de bestelling.

De verpakking is een ramp

Wijnen en logistiek prima, maar de alternatieve verpakking geeft overlast. Een bestelling van zes flessen komt in een doos van 12 volgepropt met cartonafval. Mijn cartonclico zit meteen half vol :-(

Klopt op alle fronten

Een breed assortiment bijzondere wijnen. De wijnliefhebber komt aan z’n trekken. Goede snelle service.

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH

+31 (0)78 6450615

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire