Prompte reactie op bestelling. Keuze van opsturen of ophalen. Bij ophalen alle aandacht voor klant

24 flessen wijn besteld Sobroso (wit en rood)

Goede wijn , dito service

Goede wijn , dito service

Zijn goed voor de bestelling maar bezorgen laat nog te wensen over

Het is jammer dat je met post nl geen ophaal punt kan kiezen. Daar door kan je de bode mislopen (in mijn geval opgeroepen spoed geval) en dan duurt het nu al meer dan een week voordat ik mijn goederen heb. In dit geval dus na de feestdagen en dat vind ik erg jammer. Dit ligt niet aan GrandCruWijnen dat was goed geregeld.

mooi aanbod, snelle levering

mooi aanbod, goede prijzen en snelle levering naar België

Heerlijke dessertwijn

Netjes en vlot geleverd volgens afspraak

Goede service, vriendelijk

Goede service, snelle afhandeling, klantvriendelijke klantenservice, brede assortiment.

top bedrijf!

Top kerstwijn!

Goede service na wat foutjes

Goede service verleend en prachtig kerstcadeautje

Goed snelle levering

State of the art service

Snelle levering in perfecte verpakking . Zelfs in een drukke periode eind december was de bestelling er binnen de 48H in België. De wijn was perfect, precies wat ik zocht en jullie beschrijving is heel correct.

Super ervaring

Super vlotte levering, prima service

Perfect verpakt en prima site

De wijnen die ik een tijd zocht vond ik bij jullie en het doet me weer denken aan de vakantie. De flessen waren zorgvuldig verpakt en netjes op tijd geleverd. De site is duidelijk en je kan je favoriete vastleggen.

TOP!!!

Great choice, fast service.

Helemaal top

Mooie collectie wijnen en snel geleverd.

We bestellen hier regelmatig. Goede service en snel geleverd!

Prima wijnhuis met goed advies

Zelfs telefonisch goed bereikbaar en dat vind ik ook belangrijk.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, en een prachtig bedrijf.

Telefonisch zeer vriendelijk en correct. Wordt dezelfde dag verzonden en de volgende dag bezorgd. Alles deugdelijk verpakt. Mijn complimenten hiervoor. Website geeft duidelijk aan wat er op voorraad is bij een beperkt aantal. Ik zie niets om te verbeteren.

Top service !

Na een belletje om de bestelling te verhogen was het snel geregeld. Champagne was binnen 2 dagen geleverd!

Altijd top

Snoepkraam bij Grancru. Zelfs in deze drukkte tijden krijgen we altijd goed advies. Zeer tevreden

Foute bedrukking

Van de yellow arrow collectie, had ik 2 gepersonaliseerde bedrukkingen gekocht. Ik gaf als plaatsnaam Deinze en Nazareth door ( postcode 9800 en 9810), voor Nazareth heeft men de locatie tegen Palestina gebruikt. Bij vermelding doen jullie alsof jullie neus bloed. Zonder de rechtzetting, blijft het bij deze ene aankoop.

Niet helemaal tevreden

Beste Mijn eerste bestelling was in orde ,de week erna volgt mijn 2de bestelling en bij aankomst is die beschadigd dus heb gemaild naar de klantenservice en alles uitgelegd aan zij bieden mij als compensatie 10% aan wat ik te weinig vind hopelijk komen we hier uit want zou graag terug hetzelfde artikel hebben met vriendelijke groeten Bart Mijn aanbevelen is nu nee bij uitkomst kan dat veranderen

zeer fijne zaak.

zeer goede overzichtelijke site , geven ruim van tevoren aan of de levering iets later aankomt dan gepland, bestelling is netjes aangekomen zoals gepland.

FANTASTISCH

Geweldig leuke ervaring, goede service en snelle levering van kwaliteitsproducten. Ik keer tevreden terug.

mooi aanbod, snelle service verlening, aardige en kundige mensen

vide boven

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH

+31 (0)78 6450615

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire