Prima levering en prachtige web winkel.

Flessen mogen wel wat beter worden verpakt met het gooi en smijt werk van de huidige bezorg diensten.. doos erg beschadigd en flessen alleen Tussen wat karton

Klantvriendelijk met een hoofdletter

Mijn bestelling lag sneller dan verwacht klaar en de toch wel zware doos werd spontaan door hen even in de auto gezet. Ik kom zeker terug.

Goeder en snelle service.

Na wat onduidelijkheid bij de bestelling, was dit telefonisch snel opgelost. Alleen de bezorging was een ramp.

Super snelle levering

Leuk product kunnen uitkiezen, dat in een prima verpakking en snelle levering arriveerde.

Prima service en mooie website

Mooie wijnen, goed duurzaam ingepakt en de volgende dag in huis! Chapeau!

Jammer dat ze wat duurder zijn dan andere maar ze hadden precies de 2 wijnen die ik zocht.

Geleverd conform levertijd en zonder beschadigingen

Flessen waren goed verpakt en werden netjes geleverd op aangegeven datum. Ook goed op de hoogte gehouden na plaatsen van bestelling.

Snelle service, goede prijzen, goed verpakt

Het pakket werd snel bezorgd en was zeer goed verpakt. Prijzen en snelheid maken dat ik vaker iets zal kopen.

Andere vervoerder nemen

Wijnen besteld maar vervoerder komt tijds afspraken niet na nu kan ik het zelf nog ophalen van het afhaalpunt

klantgerichtheid

zeer klantvriendelijke bediening. Fantastisch

Hele fijne website en snelle en nette levering

Hele fijne website en snelle en nette levering

matig

Zes flessen Anselmi besteld, waarvan 1 van een andere druif, omdat van de andere slechts 5 flessen beschikbaar waren. Daarom werd de korting bij afname van 6 flessen niet toegepast, Beetje flauw en getuigt niet van goede service. De bestelling is verder wel goed afgeleverd.

Snelle levering. Goed verpakt

Snel geleverd. Netjes/duurzaam verpakt. Een lege wijndoos was door een soort versnipperaar gehaald. En die als opvulmateriaal gebruikt

Ferme Service

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Breed aanbod Zeer behulpzame en communicatieve klantenservice.

Veel keuze

Gewoon een goed, bedrijf die zijn afspraken altijd netjes nakomt.

Positieve Ervaring

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, vlotte levering

Gebeld met een hele aardige mevrouw of zij mijn bestelling vast kon houden totdat mijn broer jarig was. Dit was geen probleem en mijn kado werd op de juiste dag geleverd. Super!

Zeer fijne en goede service

Aangenaam verrast door de proactieve houding van GrandCruWijnen. Persoonlijke aandacht was helemaal top. Een 10 met een griffel

Zeer snelle levering en zeer kundig personeel.

Ben ook ter plaatse geweest in Dordrecht. De jongeman achter de balie was zeer vriendelijk en had veel kennis in huis van de wijnen. We konden er ook rondlopen om onze wijnen uit te zoeken. Kortom top.

Klantvriendelijk benaderd

Bestelling werd persoonlijk afgeleverd, aangezien pakketpost niet op tijd zou zijn (voor verjaardag). Top geregeld !

Na slechte bezorging en klachten uiteindelijk toch netjes opgelost door GrandCru

"Ik kan helaas nog niets terug betalen."............... Mijn pakket is NIET geleverd en volgens Post NL natuurlijk wel, nu discussie met Grandcru over een refund van mijn geld, en dan moeten er allerlei formulieren ingevuld worden en moet ik verklaringen tekenen, maar geld terug storten en/of bestelling sturen ho maar........Ik vind het niet ok, kost me alleen maar tijd en ergernis.

goede communicatie over levering en keurig verpakt

bestellen online ging makkelijk. levering was een dagje later dan beloofd, maar kregen daar keurig bericht over. netjes verpakt, zodat de flessen goed aankomen.

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH

+31 (0)78 6450615

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire