Zeer nette en correcte winkel met oog voor kwaliteit.

Fijne wijnproeverij gehad met lekkere wijnen. Prima afgehandeld en intussen al enkele wijnen met plezier gedronken.

zeer goede ervaring

Betrouwbare en overzichtellijke site. Dacht dit niet te kunnen aankopen was bij ons niet te koop en bij GrandCruWijnen gevonden. Suuper toch. S'avonds besteld en de volgende dag netjes en op de aangeduide tijd geleverd. Dat is service Aan te raden

Uitstekende service

Heb vlotjes het verjaardagscadeau voor mijn man kunnen bestellen, betalen en de dag erna ontvangen.

perfecte wijnen, advies prima,

Wat een prachtige collectie wijnen, en wat een fijne ervaring om zo vriendelijk te worden geholpen.

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Heel makkelijk om te bestellen, snel bezorgd en zoals altijd super service en betrouwbaar.

Goede colectie redelijke prijzen eenvoudig bedtellen n betrouwbare levering

Zie titel

Mooie wijnen, uitstekende service

Alles snel geleverd. Prachtwijnen en dito bedrijf waar service nog hoog in het vaandel staat

Goede wijnen en service

Uitstekende wijnen in elke prijsklasse.

Mooie wijnen, goede levering

Ideaal om mooie wijnavonden te organiseren

Indrukwekkend aantal wijnen. Proef dagen zijn ontzettend leuk!

Veel keuze bij goede wijnhuizen

De najaarsproeverij bood veel wijnen aan van goede wijnhuizen. Fijn dat wijnhuizen uit Spanje, Portugal. Italië ter plaatse vertegenwoordigd waren, Zij gaven goede informatie over hun producten. De locatie op zich is niet echt gezellig. Voorheen werd bij de proeverij een hapje gepresenteerd. Dat was dit jaar beperkt tot een stukje brood.

Prachtige keuze en goede service

De keuze is enorm. Alle streken en van goed naar uitstekend. En de service is prima.

Uitmuntende ervaring

De bestelde wijnen zijn steeds van uitstekende kwaliteit. Snelle levering alsook snelle repliek bij gestelde vragen of problemen.

Goede kwaliteits wijnen.

Spontaan personeel die er voor staan om de klant een goed fles wijn televeren.

Topwijnen en heel snel geleverd!

Ik had op restaurant een prima Spaanse chardonnay gedronken. Ik vond deze wijn online, zeer voordelige prijs en bovendien zonder extra verzendingskosten. Vandaag besteld en de volgende dag geleverd aan huis.

Eerste ervaring Grand Cru

Van het ontvangst tot en met de aflevering van de geselecteerde "heerlijke" wijnen één en al sfeer. De verhalen van de wijnboeren, mét bijbehorende uitleg, de foto's van de wijn en omgeving, maakte ons plaatje compleet. Een kleine amuse ipv de hollandse hapjes (evt kleine entreeprijs), met rustieke muziek zou t geheel nog mooier afmaken. We gaan onze aangekochte witte en rode wijnen dit weekend proeven. Tot een vervolg, dan nemen we zeker meer wijn-geiinteresseerden mee

Fijne wijnproeverij

Ik heb deze proeverij als zeer aangenaam ervaren. Niet te druk en weer veel pareltjes te proeven. Het leuke en unieke karakter van deze proeverij is dat er veel wijnboeren aanwezig zijn die hun wijnen aanprijzen. Een klein toastje met bv een vis mousse of stukje kaas etc. had op zijn plaats geweest.

Veel keus uit goede wijnen

Voor het eerst naar een open flessendag geweest. Een positieve beleving en een heerlijke wijn gevonden met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het bestelproces is snel en goed georganiseerd.

Zeer prettig

Met name de in te vullen papieren met achtergrond info over de wijnen ervoer ik als erg prettig. De locale vertegenwoordigers van de wijnhuizen vond ik top en heel vriendelijk. Wat meer hapjes ( brood, kaas, olijven ) rond de proeverij laat de wijnen nog beter beoordelen, niet: chips, nootjes ed. Ik vond de “ drukte” ook prima!

Mooie en heerlijke wijnen.

mooie wijnen, scherpe prijzen sfeerbeleving mag beter

precies zoals omschreven, ik zou om de beleving beter bij het niveau v d producten te laten aansluiten in de ambiance en sfeer wat meer investeren. De match tussen whats in it for me en emotie wordt dan nog optimaler gerealiseerd. Wil je graag weten hoe of wat bel 0623399467

Goede service!

Zeer tevreden over de producten en de service

Snelle en accurate service!

Snelle en accurate service.

Geweldig assorti, zeer faire prijzen, snel verpakt en uitstekend verpakt

Al jaren bekend met Grandcruwijnen maar mooi dat men ook steeds innoveert en nu bijv de doosjes hergebruikt.b Eerst even wennen maar het zeer grondig verpakt en geen rotzooi met als die kunststof schelpjes of snippers. Heel goed!!

Super snel en goed

Na mijn bestelling, snel afgehandeld, en zeer zorgvuldig en netjes en zeer goed verpakt bezorgt

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH