Filter

Topwijnen en uitstekende service

Al jaren een toosters voor heerlijke wijnen. Nu weer prachtige selectie van Victoria Ordonez. Bezorging ook super en inventieve en duurzame verpakkingswijze !

Snelle levering en ruime keuze

Levering de volgende dag (zelfs gratis avondlevering). Ruim assortiment met goede combiboxen als keuzehulp voor de liefhebbers met beperkte wijnkennis. We gaan van de wijn genieten.

Bestellen gaat zeer makkelijk en de verzending binnen 24 uur.

Goede service & snelle levering

O.a. een mooi assortiment riesling en sherry

Snelle verzending. Stipte levering door Budbee en zeer veilig verpakt door Grandcruwijnen.

Mijn bestelling was snel klaar

Bestelling snel en prima afgehandeld.

Heel goed!

De bestelling is met zorg verpakt en keurig tot aan de deur bezorgd. Vlotte levering. Kan niet beter.

goede service, ik ben tevreden

prima in orde

keuze uit top wijnen, die keurig en snel thuis zijn afgeleverd

Top assortment en snel geleverd!

Top assortment en snel geleverd!

Ik wilde wat nieuws proberen en kwam al snel bij GrandCruWijnen terecht. Fijne service en prima geholpen. Ga gelijk meer bestellen.

goed.

Beste mensen, Afgelopen week (week 2-3- 2021) stonden er best veel wijnen die niet op voorraad zijn. Ook oudere jaargangen zijn mondjesmaat verkrijgbaar, de witte Rioja 1986 M. de Murrieta gaat helaas boven mijn budget. Verder vele interressante bekende en gelukkig ook onbekendere wijnen. Ga zo door!

Snel en goed

Positief

prima keuze in goede wijnen

hebben altijd veel keuze in goede en betaalbare wijnen, ook de duurdere prijsklasse. helaas soms items niet meer op voorraad.

Prima service en een van de weinige bedrijven die het nog waar kan maken om de dag na bestelling te leveren.

prima service, snelle levering

goede verpakking

Tevreden met de bezorging

De wijn was heel goed ingepakt

Snel, goede prijs, makkelijk

Ontzettend snelle service, mooie prijs voor een prachtige wijn, bestellen was zo gepiept. Aanrader!

top bedrijf

Geweldig assortiment, goed verpakt en hoge service-graad. Avond levering is ideaal

Het enige bedrijf waarbij de service écht geweldig is

Op tijd geleverd, vriendelijke service, en veel informatie op de site!

Snel de juiste wijn in huis

Correcte prijzen dat duurt het langst

Super Super schnelle Lieferung, jederzeit wieder.

Super Super schnelle Lieferung, jederzeit wieder.

Prima keuze, prima verzending en levering

Lekkere wijn besteld. Veel aanbod bij grandcruwijnen. Wel verzendkosten, maar de flessen komen heel en goed verpakt over. Dus dan heb ik er wel verzendkosten voor over.

Mooie wijnen, goede aanbiedingen en netjes geleverd en afgewikkeld.

fantastisch service en assortiment!

Precies wat ik zocht en heel snel geleverd ook. Perfect!

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH