Filter

Goede wijnen, snel geleverd.

Voor het eerst besteld, alles goed verlopen. Mooie wijnen op voorraad en besteling goed verpakt op tijd aangekomen. Zeker een aanrader.

Geweldige service

Fantastisch bedrijf dat niet alleen goede wijnen in het assortiment heeft, maar je hier ook wegwijs in maken.

Heel fijn contact via sms, duidelijke uitleg en geweldig assortiment!

Behulpzaam,vriendelijk en eerlijk advies.

Deze wijnhandel weet goed wat je wensen zijn. Ze geven een goed advies en bevelen ook Alternatieve wijnen aan.Tot op heden voor 100% Tevreden

Breed aanbod, snel, accuraat, milieubewust

Goede ervaring met zeer snelle levering van heerlijke wijn. Santé!

Vriendelijk, snel en behulpzaam.

Erg vriendelijk, klantgericht en behulpzaam. Goed assortiment en zeker een adres waar ik vaker ga bestellen.

eerste ervaring en meteen een schot in de roos !

Bij jullie terechtgekomen via advies vriend. Zowl aankoop als levering liepen ondanks Coronagedoe op wieltjes;voor herhaling vatbaar

Alweer perfect

Als steeds - een perfecte levering van de bestelde wijnen. Tot de volgende!

Mooie wijnen, levering sneller dan verwacht.

Goed assortiment met mooie wijnen op de website. Gemakkelijke bestelprocedure. Levering was sneller dan verwacht. Flessen waren goed verpakt.

Snel en goed geregeld

Goed assortiment, goede service, snelle en zorgvuldige levering.

Goed dat jullie zoveel aandacht besteden aan duurzaamheid!

Ik was me nog niet bewust van jullie duurzaamheidsbeleid, leuk hier meer over te lezen en goed dat jullie op zo'n creatieve/innovatieve manier karton kunnen hergebruiken om de wijn te verpakken.

Veel keus en snelle levering.

Van bestelling tot levering allemaal goed geregeld. De levering is zelfs in Corona tijd perfect.

Snelle levering; mooi assortiment aan wijnen

correcte winkel

Mijn bestelling geplaatst, en na 2 dagen al geleverd, in deze corona tijden. Chapeau

Zeer goed!

Mooi assortiment wijnen, duidelijke website met goede beschrijving

Na het bestellen direct een bevestiging ontvangen, alsmede een track en trace code met verwachte leverdatum en tijd. Ook binnen de opgegeven termijn de bestelling ontvangen, top!

Ruime keuze, scherp in prijs

Ruime keus voor ieder wat wils. Uitgebreide uitleg bij de wijnen.

Uitstekende wijn

Ik kende de Jordan-Chardonnay al. Dit aanbod had een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

De wijn werd nog sneller geleverd als vorige keer! Topbedrijf!

Snelle levering, heerlijke wijn tegen redelijke prijs!

Snel, simpel en een goede prijs

Heerlijke wijn voor een goede prijs. Bestellen gaat simpel en vlot, de wijn staat snel klaar.

Wederom helemaal goed

Via de mail getipt voor een nieuwe rose wijn. En inderdaad, een topper. Lekkere wijn en snel thuisbezorgd.

prima !

al enkele malen wijntjes besteld bij Grandcruwijne.nl ; algemeen zeer tevreden (zowel het aanbod van de wijnen alsook de snelle en correcte levering) een aanrader.

Topservice en uitmuntend lekkere wijnen

reeds meerdere malen bestelt en steeds topservice, snelle levering en zorgvuldig verpakt. Prijs kwaliteit is heel goed. Een echte aanrader om wijn in huis te halen.

Great Selection of Wine! Good Price, Great Delivery!

I ordered from Grand Cru Wijnen for the first time and was thrilled to receive my wine in less than 48 hours! I chose to order from this site over other sites because of the selection of wine. I am a big fan of wine from South Africa and New Zealand. I found this site had the biggest selection at the best price.

Juist in de tijd van de coronacrisis had ik niet verwacht dat ik de proefwijnpakket snel geleverd kreeg. Ik heb de bestelling op tijd gekregen, zodat ik de wijncursus "Proefwerk" kan volgen.

24 Rijksstraatweg

Dordrecht 3316EH