Filtre

goede prijs en op tijd levering

Precies wat ik nodig had en vandaag besteld de volgende dag in huis. Snel het juiste artikel gevonden in de webshop

Perfect@

Vriendelijk, snel, prachtige lp's.

Snelle en correcte verzending

Snelle en correcte verzending van jukebox onderdelen

Snel bezorgd, goed verpakt, super tevreden

Alles altijd op tijd

Wordt ook doet ingepakt

Leuke 50's items

Ik kwam de Fifties Store tegen op Google en wat een leuke spullen staan er op hun website.In de winkel nog nooit geweest,maar ga er zeker een keer kijken.Als je iets uit de jaren 50 zoekt,moet je hier zijn.Snelle levering en prima producten en...redelijk geprijsd..Aanrader.

Rock & Roll goed!

Mijn bestellingen zijn naar wens! Items, producten zoals omschreven en juist voor mijn Jukebox, een Rock-Ola 1464 uit 1958! Alles snel en correct geleverd, prima prijzen Ernst.

Top!!

Was super snel in huis.

Topzaak

Ik had iets speciaals nodig voor een goede vriend. Website werkt perfect en na betaling word je correct op de hoogte gehouden.

positive Vererbung

Hallo, Ik ben een enthousiaste klant en vind altijd leuke onderdelen voor mijn speeldoosjes, geweldige prijzen, snelle levering. bedankt ga zo door. Ik sta altijd klaar voor nieuwe bestellingen

Snelle levering, redelijke prijs.

Mooie site die uitnodigend werkt. Reële prijzen en vlotte levering.

Heb geen klachten ben zeer tevreden had mij pakket werd snel bezorgd

Weer een mooie LP voor mijn verzameling ontvangen.

Mijn bestelling is heel snel afgehandeld. 's Morgens besteld, en de volgende dag in huis.

Super ervaring

Perfecte levering op 2 dagen alles hier. Ga zeker nog bestellen

Binnen 1 dag bezorgd

Voor 15 uur besteld, volgende ochtend bezorgd. Super.

LOVE THIS BEATLES SINGLE SUITCASE

Hartstikke leuke voor mijn beatles verzameling, alles in één koffer. Ben er erg blij mee. Goede en snelle service! Bedankt!

Heel fijn geholpen met zorg!

Werd heel fijn en secuur geholpen met mijn breekbare bestelling. Werd ook nog voor mij in de auto gelegd super!

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Makkelijk te bestellen, goede prijs, snelle levering

fantastisch

tijdige levering en alles perfekt ontvangen.

Slecht verpakt!

Ik heb 2 pickup elementen besteld, die samen in een zakje geknikkerd zijn waarbij ook nog de bescherming van de naald van één van de elementen ontbrak. Jammer zeer slordig, zal laatste keer zijn.

Goede service leuk familiebedrijf!

Ik had de winkel in Juli al bezocht en men nam zelfs de moeite dat ik het pakhuis zonder afspraak mocht bezoeken om een jukebox te bekijken ondanks dat het normaal gesproken gesloten is…Genoeg vertrouwen in dit bedrijf om ongezien via de webshop een jukebox te bestellen…Product was uitstekend verpakt en onbeschadigd bij mij thuis afgeleverd.

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit naalden, goede prijs.

grandioos !

de leukste winkel van Nederland! paar in de winkel geweest . maar vanwege moeilijk lopen is online winkelen ook super fijn. kortom zeer aan te bevelen.

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX