Snelle levering en mooi product.

zeer goed

snel

Bad service!

Asked for my right size, blouse arrived, long until knee and 2 people would finta in.. I shall pay now return shipping 13€ and new shipping..!

Zeer te vreden

Wij zijn zeer te vreden. Over de kwaliteit en levering

mijn bestelling werd heel correct afgewerkt! Dit was gewoon fantastisch!

hele goede afwerking van de order, die niet helemaal uitgeleverd kon worden, creditering van de manco was binnen twee dagen afgewerkt!

Goed ,snel verzonden

Mooi product Snel verzonden

Geweldige site.

Mijn ervaring met The Fifties store, is geweldig. Je hebt er heel veel op de jaren 50/60 stijl. Ik heb het 1 en ander besteld, het was voor de bruiloft van m'n dochter die gehouden werd in de jaren 50/60 stijl en ik veel complimenten gekregen. Ik was zelf ook heel tevreden met de spullen die ik besteld heb. Volgende keer zou ik zo weer bij The Fifties store bestellen.

Leuke shop

Veel keus en snel besteld en verstuurd Leuk persoonlijk geschreven flyer in de doos . Zeer tevreden

Snelle levering, goed verpakt

Zonde zou meer funko in assortiment moeten zijn of aanvullen

Aanrader

Mijn bestelling was beschadigd waarschijnlijk door transport maar werd zonder problemen snel nageleverd. Vlotte en correcte service. Top!!

dikke prima

Snelle levering, goed verpakt. Volgende keer weer.

Prodotto fantastico

Ho preso una mensola la scorsa settimana , la sto ancora aspettando , ma non vedo l’ora di vederla

• Ci consiglieresti? Si

Hyvä tuote ja nopea toimitus!

Hyvä

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Snelle, goede service

Gewoon fijn shoppen.

Snelle levering en product is zoals aangeboden

Goede service, Snelle levering en product is zoals aangeboden

Geweldig!

Precies wat ik zocht en de snelle levering is ook ok!

fantatisch

bestelling vlug en correct geleverd

Producten zijn naar wens en op tijd geleverd.

De producten die ik zocht heb ik makkelijk op de website kunnen vinden. 1 product heb ik niet kunnen vinden en dat was een voorschakelapparaat. Stuur niet teveel folders mee met de zendingen.

Top, snel, netjes!

Snelle levering. Alles netjes in orde.

Snelle service met prima producten

Voor herhaling vatbaar.

directe persoonlijk contact.

super service. denken mee met de wensen van de klant.

Mooie reclameborden.

Bestelling snel geleverd.

Geweldige service, snel bezorgd, zeer goed verpakt :)

Eind vorige week wat mooi vinyl besteld en snel bezorgd en fantastisch verpakt, ik ben erg blij met hoe alles verlopen is vanaf het prettige surfen op jullie mooie site tot de mooie platen die ik heb ontvangen 5* Geweldig!

Leuke site, veel te vinden. Na ontvangen pakket (mooie kwaliteit bowling shirt) zat er een persoonlijk aantekening bij. Erg leuk.

Uitstekend, zowel verpakking als product,ben super blij .

Ben heel blij met mijn gezellige gele slowcooker. Ik kan iedereen deze site aanbevelen. Toptien.

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX