Vlot en snel geleverd

Geweldige winkel!veel keus!

Heb een neon sign gekocht en in de winkel opgehaald en even de winkel rondgekeken en mijn hemel!wat een boel spullen, zo veel!de winkel is vanaf de grond tot het plafond volgestopt met fifties spullen,je kan gewoonweg niet kiezen!

Snel, en prima verpakt.

Positieve eerste ervaring, er zullen er meer volgen. Thanks.

Top.

Leuke sullen

Uitstekende service

Zondag RSD plaat besteld, dinsdag tussen de middag ontvangen. Duidelijke communicatie per e-mail over status bestelling, track & trace, lp goed verpakt. En ook nog eens 10% april-muziekkorting. Top!

Teleurgesteld

Bestelling gedaan op de website. Twee dagen later werd de bestelling geannuleerd. Reden uitverkocht. Dit terwijl er een kwartier voor sluitingstijd nog een stapel in de winkel lag. Zij werken de bestellingen blijkbaar niet goed bij. Ik heb gevraagd naar een oplossing, die kwam er niet. Je zou een excuus verwachten of bijvoorbeeld een kortingscode voor een volgende bestelling, dit bleef helaas uit. Verder een prachtige winkel waar ik graag kom.

Helemaal goed

Snel thuis gestuurd

Grazie di esistere

Esperienza meravigliosa precisione e descrizione degli articoli

• Ci consiglieresti? Si

Goed en snelle levering van een kwalitatief goed product.

Het product was duidelijk in beeld, makkelijk te bestellen en snelle en goede levering van het product dat geleverd werd zoals beloofd.

Heerlijke winkel

Ik vind dit een hele fijne retro winkel met ontzettend veel leuke en mooie artikelen uit vervlogen tijden. Een aanrader dus!

Niks te klagen

Alles ging naar verwachting

goed geholpen alles goed gegaan

dik tevreden

was erg goed

als goochelaar artiest was ik op zoek naar kleding in fifties style. vlotte reactie en advies hebben mij erg geholpen. snelle bezorging en email reacties.

Snelle levering, matige kwaliteit product

Lava lamp statief is scheef

Perfecte afhandeling

Gebruiksvriendelijke website Snelle levering

Primabello, leuke goederen

Voor mijn schoonvader een set biljart keu, opbergtas en speelbal van Harley Davidson besteld. Snelle levering, goede communicatie.

Prettige manier van communiceren en afspraken worden nagekomen.

Snelle duidelijke reactie op mijn bestelling. Artikel voldoet aan de omschrijving op de website en mijn verwachting.

gemiste kans

Op de website wordt een verhuistrafo aangeboden 230/110 volt. Bij ontvangst blijkt het echter om een 230/115 volt te gaan en blijkt een 230/110 helemaal niet leverbaar,..... !? Of je zorgt dat je kunt leveren wat je aanbied of je past je omschrijving in de internetshop aan,..... toch!? Een dikke voldoende overigens voor Nathalie van Customer service! Bij 'aanbevelen' had ik slechts de keuze uit ja en nee,...... ik beperk me in dit geval tot dit produkt en zeg dan nee.

Eerste keer besteld, zeker vaker

Bestelling kwam snel en mooi net als foto

Al heel wat jaren een Top bedrijf.

Hallo, Heb inmiddels twee weken achter een 1 sleutel besteld. De eerste x heb ik niet goed opgelet en heb ik de eerste de beste sleutel besteld van een Wurlitzer 1015. Maar dit blijkt van de originele antieke Jukebox te zijn. Vervolgens de week daar op een sleutel besteld van een OMT Jukebox. Was snel geleverd. Alleen deze past ook niet. Dit was de sleutel met de initialen WUA2. Nu blijkt dat ik een WUA1 moet hebben. Maar deze kan ik niet vinden op de site. Verder goed bedrijf en duidelijk.

Snelle levering en duidelijke shop.

Volgende dag geleverd. Naald van jukebox. Goed te vinden onderdeel op de site.

Fanaat VS Bennies

Mes plus grosse et fréquentes commandes sont chez Revival. Certains produits spécifiques chez Fanaat et MusikBoxen. Pour ma première commande chez Bennies Fifties: - Choix des produits ****** - Qualité des produits ***** - Réactivité ****** - Livraison Expresse ****** - Prix **** - Prix Transport * (Si le transport était moins cher, je passerai plus de commandes chez Bennies Fifties)

Goede service!!

Ik had wat besteld om op te halen in de winkel. Door omstandigheden duurde het ophalen langer dan gepland. Na een keurige mail wisseling was het absoluut geen probleem en kon ik mijn mooi verpakte spullen later ophalen! Nu

Prima kaartjes voor de juke box

vlot gestuurd dank je wel

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX