Excellent

I was looking for some particular ELVIS vinyls, found the store and found that they Had some. Bought one, quickly despatched, well packaged for its journey, pleased with the price, really pleased with the record. Will definitely be ordering again soon.

Alles perfect

Rasche Lieferung und die Ware in einen sehr guten Zustand passt immer perfect

perfect

top

Goede communicatie en correcte levering

Fantastische producten en een goede communicatie over mijn online bestelling. Zorgvuldig verpakt en geleverd.

Fijne store om te neuzen en te kopen

Goed en snel

Zelfde

Mijn ervaring is betrouwbaar en super snelle service

Vandaag besteld en binnen 48 uur op de mat

Gezellige winkel met aardige en behulpzame mensen

Redelijk gebruiksvriendelijke website. Winkelbezoek heeft de voorkeur, kun je op je gemak rondsnuffelen want er is echt heel veel te zien!

Prachtige winkel, mooie spullen

Weleens wat in de winkel gekocht en het is zo een leuke winkel om te bezoeken met vriendelijk personeel! Nu zocht ik een LP en zag dat zij hem verkochten. Ook online bestelling verliep vlekkenloos. Bedankt!

Gewoon super ! Klantvriendelijk , meedenkend en snel.

Het bestelde overhemd was niet meer voorradig, maar met wat mailwisseling kwamen we snel op een prima alternatief dat wel geleverd kon worden.

super snel reageren en verwerken

super snel gereageerd op alles nu hopen dat de sleutel past als zij de jukebox komen leveren ,mvg joop albertus

Feestje om in de winkel te zijn.

Vriendelijk personeel, leuke spullen en altijd wel iets te vinden wat kje nergens anders tegen komt.

zeer goed!

elke bestelling altijd snel geleverd. prachtige website , veel keus en aanbiedingen. super fijn !! paar in de winkel ook geweest .maar online bestellen is ook leuk. vriendelijke mensen in de winkel ! filmpjes op you tube ook altijd mooi om te kijken. echt TOP!!!

Vlotte levering. Kleedje en schoenen passen perfect. Ik ben blij met mijn nieuwe outfit.

Mindblowing

Prachtige lavalamp kwa design uniek in zijn soort die vind je maar op 1 site logisch toch wie dus Op zoek is naar een lavalamp en de standaard lampen beu is koop deze it is mindblowing

Telkens weer een leuke ervaring

Steady Clothing heeft voor mij de fijnste shirts, Fiftiesstore levert ze mooi vlot en goed verpakt, ik blijf hier dus bestellen.

Snelle verzending en mooie producten!

Snelle verzending Goede service Mooie producten

Snelle service .....mooie producten...goed advies en duidelijk antwoord op de vragen die je stelt.

Snelle service, Produkt zoals omschreven.

Communicatie loopt vlot en snelle verzending.

Pakket is goed ingepakt en geleverd.

Geweldige service

Geweldig van bestellen tot levering! Goede communicatie en product goed verpakt en snel bezorgd!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

goede service en levering.

Ondanks dat een drietal artikelen niet meer voorradig waren, is het uiteindelijk goed opgelost.

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire