Geweldig zoveel keuze

Ga vooral zodoor waar jullie meebezig zijn

Ok

Perfecte ervaring ermee .

Snelle levering . Goede verpakking . Mooie kwaliteit .

Klantvriendelijk en snel

Metalen kaart, afgeprijsd, was er niet meer. Mocht andere kiezen voor afgeprijsde prijs. Snelle reactie via mail ook. Leuke en originele producten.

Schnelle Lieferung. Perfekte Ware

Wie gewohnt, schnelle Lieferung. Bestellte Artikel top Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede produkten, snelle en correcte afhandeling.

Ik heb al een paar keer een LP gekocht, en het artikel voldeed telkens volledig aan de verwachtingen. Goede informatie verstrekt en snelle, correcte afhandeling.

Snel geleverd,goede prijs ,goede servive

Shipping is slow

Order shipped right away but I still haven’t received my order

I was happy with my purchase

The purchase was delivered to me on time and in a perfect condition. I was happy to use the service:)

extremly quick delivery to Germany - very professional handling

very good price-performance ratio

Super leuke items! Snel bezorgd

Ik heb nu al vaak iets besteld op Fifties Store en ik ben dik tevreden. Super leuke artikelen en in mijn geval van Elvis.

Snel bezorgd keurig ingepakt

Mooie producten besteld als cadeau. Kwam de dag erna al aan en heel netjes ingepakt zodat het niet kin beschadigen zelfs al zou de pakketbezorger ermee gooien. Top!

Uitstekende service

Als je iets bestel dan wordt het snel en goed afgeleverd

Soms duurt het lang maar dat heeft ook temaken met het artikel wat verstuurd word

Fijne webshop.

Het is een fijne webshop en een gezellige winkel in scheveningen. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam . Grootte keuze aan producten .

Is goed

Goede levering. Je

Prachtige telefoon

Even terug naar vroeger met deze telefoon,ik heb de kleur Opal gekozen. Super mooi!

Mooie platen speler afwerking iets minder

Platenspeler werkt prima, stekker in het stopcontact en spelen maar. De " deksel" is aan een kant niet netjes afgewerkt beetje jammer in de platenspeler zelf lag een los schroefje!? Overal is het een nette platenspeler.

Snel geleverd goede kwaliteit

Mooi product,snelle levering

Ik had al eerdere ervaringen met the Fifties Store via bol. Mijn laatste bestelling heb ik rechtstreeks gedaan bij the Fifties Store. Iedere keer vindt ik bij deze winkel spullen die je elders niet tegenkomt voor een goede prijs. Daarnaast valt op dat bij iedere bestelling de levertijd erg snel is en spullen prima verpakt..

Producten als omschreven, net verpakte pakketten en een snelle levering

Snelle en vriendelijke service en bezorging

Het pakketje zelf was al een cadeautje, zorgvuldig verpakt en vanwege Valentijnsdag een klein, lief extraatje. Kwaliteit hoog.

Super bedrijf

Zeer snelle levering en mooie prijs voor wat ik bestelde

Zeer vlotte & vriendelijke service

Bestelling snel behandeld en mogelijke problemen met een bestelling of een onderdeel van de bestelling worden ook vlot en op een klantvriendelijke manier behandeld. Top...

Highly recommended website

I recommend site for its choice and availability

Namensestraat 73

2587 VX Scheveningen

Over The Fifties Store

The Fifties Store is één van de grootste online shops met jaren 50 artikelen in de wereld. Meer dan 25.000 producten staan 24 uur per dag voor je klaar. Van unieke vintage jukeboxen tot stralende retro kleding en accessoires of van originele benzinepompen tot de leukste Elvis collectibles... je vindt het hier allemaal. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan ben je 7 dagen per week van harte welkom in de 500m2 winkel in Scheveningen waar (bijna) alles te vinden is. Je kijkt er je ogen uit, kunt kleding passen, jukeboxen horen spelen en even spelen op die originele flipperkast. Kortom wil je even terug naar de tijd van Rock 'n Roll, Marilyn Monroe, Elvis Presley en The Beatles?