Veel keuze

Duidelijke website, veel keuze en dat ik nog snel geleverd.

Veel keuze,dure verzendingskosten

Leuke items,zeer snelle verzending,dure verzendingskosten

top

Snel, helder, zoals omschreven. En heel netjes verpakt. Prima.

Hele leuke webwinkel

Super webwinkel, leuk assortiment, redelijke prijzen, vlotte en snelle leveringen, is er niets meer op voorraad wordt dit heel snel afgehandeld.

Super Service! Leuk assortiment

Leuke winkel. Destijds alleen open voor Click&Collect maar dat ging heel snel

Snelle en correcte afwerking

Mooi en snel geleverd

handleiding wurlitzer

wilde een handleiding kopen voor een wurlitzer geen enkele info op de site; alleen een foto van de voorzijde; verder niets vraag hierover werd niet beantwoord handleiding werd achteraf gezien vlot bezorgd maar info hierover op de site zou wenselijk ziijn alsmede meer en tijdige info over de verzending

Mooie producten voor een echte verzamelaar!

Ik als groot fan van oude Volkswagen producten kon hier mooi terecht om mijn Volkswagen Camper klok te bestellen nadat mijn vorige kapot was gevallen. Nu een mooie er voor in de plaats en ik geniet weer heerlijk van het getik.

Uitstekend!

Snelle levering super!

Bestelling nog steeds niet toegekomen

Zoektocht naar een LP was succesvol en afhandeling van the Fifties Store leek vlot te verlopen. Echter heb ik het pakketje nog steeds niet ontvangen. DHL parcel heeft het meerdere malen vertraagd. Een prijzige verzending van 10 euro die zoveel vertraging oploopt, vind ik niet aanvaardbaar. Deze LP diende als verjaardagsgeschenk maar ik moest met lege handen naar het feestje... Zeer vervelend en spijtig Men is sneller met het vragen naar de beoordeling dan het pakje te leveren. Groeten, een teleurgestelde klant

Snelle en correcte levering

Je wordt ook snel persoonlijk bericht bij vragen

Helemaal goed.

Aardige, behulpzame telefoniste, vlotte verzending en een geweldige jurk!

Mooie blikken

Mooie blikken ontvangen. Waren goed verpakt in bubbelplastic

mooi assortiment, snele levering en goede kwaliteit

Echt top

Goed advies en snelle levering

Goed advies, snelle levering en mooi product.

Top.

Snel geleverd en goede kwaliteit. Zeer tevreden

Mooie stijl, snelle levering en goede prijzen!

Mooie schoenen

Mooie schoenen om je outfit compleet te maken.

Super snelle levering!

Alles perfect verlopen

Alles is perfect verlopen, product zoals omschreven en heel aangekomen bij levering.

Super snelle verzending

Wat was ik blij dat the Fifties Store de Lp zelf nog op voorraad had. Top! Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt.

Ok

Jukebox zeer goed verpakt in dekens karton en sealplastic op pallet. Svp zorgen dat transportbedrijf laat weten welke dag en tijdvlak geleverd gaat worden. Wilde net de deur uit gaan toen geleverd werd.

Snel

Snelle levering, duidelijk, niks op aan te merken. Ik kom hier zeker terug.

Namensestraat 73

2587 VX Scheveningen

Over The Fifties Store

The Fifties Store is één van de grootste online shops met jaren 50 artikelen in de wereld. Meer dan 25.000 producten staan 24 uur per dag voor je klaar. Van unieke vintage jukeboxen tot stralende retro kleding en accessoires of van originele benzinepompen tot de leukste Elvis collectibles... je vindt het hier allemaal. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan ben je 7 dagen per week van harte welkom in de 500m2 winkel in Scheveningen waar (bijna) alles te vinden is. Je kijkt er je ogen uit, kunt kleding passen, jukeboxen horen spelen en even spelen op die originele flipperkast. Kortom wil je even terug naar de tijd van Rock 'n Roll, Marilyn Monroe, Elvis Presley en The Beatles?