positief verrassend

ik zocht een leuk cadeau voor een koffie liefhebber , en vond op deze manier , "The Fifties Store" , het werd een koffie bewaar blik in retro stijl , toen het pakketje aankwam was ie nog mooier dan op de foto , ik had het bewaarblik gevuld met bonbons , en zo werd het een erg leuk cadeau. een aanrader voor leuke retro spullen.

Goede levering

Ik had besteld tijdens de feestdagen, ondanks dat nog steeds prima optijd en het product ook in goede staat

Prima verzorgd

Een heerlijke winkel om rond te neuzen, bestelling prima verzorgd en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

LP snel geleverd en goed verpakt! Top!

Hele goede service, mooie jurk!

Hebben mijn pakketje opgestuurd nadat ik per ongeluk had aangegeven dat ik het op zou halen in de winkel. De jurk zit als gegoten en ik van goede kwaliteit, fijn stofje.

Prima kwaliteit!

Goed verpakt. Fits perfect!

Fijn om te winkelen ook al is het nu online

Goede service, er wordt zorgvuldig omgegaan met de artikelen bij het verpakken en versturen.

alles perfect

vlugge afhandeling,alles top

Prima, snel in huis.

Erg leuk de onderzetters met die platenlabels als cadeautje.

Service zoals het hoort

Super snel en goed verpakt ontvangen

Snelle levering en super lieve mensen.

Alles perfect. Goede en snelle service. Uitstekende communicatie.

Goede service, snelle levering

Goede service in een hectische corona/kersttijd. 1 lp was niet op voorraad en ik kreeg snel een mailtje en kon nog iets anders uitzoeken.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Het product is snel geleverd en van mooie kwaliteit. Ik zou volgende keer weer bestellen bij fifties store

Alles goed

Alles snel en goed geleverd. Voor mij een 10.

Gewoon goed.

Snelle levering, leuk product. Goed verpakt.

super

mooie winkel , aardige mensen

Netjes mijn vraag via de mail beantwoord en de bestelling was in een paar dagen binnen. Nu genieten van m’n platenspeler

Snelle verzending,goed verpakt en goede service

Besteld, fijne en snelle communicatie, snel verzonden en goed aangekomen: gewoon TOP!!!

Uitstekend!

Er was helaas 1 product uit mijn bestelling niet op voorraad. Hier hebben ze mij snel over geïnformeerd met een passende oplossing. Pakketje is optijd aangekomen en een fijne ervaring!

Fijne webwinkel

Makkelijk een bestelling gedaan in de overzichtelijke webwinkel. s'Avonds besteld en de volgende ochtend netjes verpakt het pakketje in de brievenbus.

Super!! Leuke website en snelle en goede levering met een persoonlijke noot!

Bezoek de website regelmatig en kan het niet laten dan wat te kopen. Ook voor kado's shop ik hier. Altijd goed verpakt, dat is heel fijn als vinyl liefhebber :)

De grote keuze aan artikelen voor als coka cola

En nu in deze tijd heel snel binnen. Zodat het onder de kerstboom ligt

Te gekke winkel en zowel leuk online als live in rond te struinen naar items. Mijn woman-cave/ kantoor is aangevuld met een Betty Boop beeld en een Betty Boop Theater licht bord. Blij mee. Bedankt voor de snelle zending.

Namensestraat 73

2587 VX Scheveningen

Over The Fifties Store

The Fifties Store is één van de grootste online shops met jaren 50 artikelen in de wereld. Meer dan 25.000 producten staan 24 uur per dag voor je klaar. Van unieke vintage jukeboxen tot stralende retro kleding en accessoires of van originele benzinepompen tot de leukste Elvis collectibles... je vindt het hier allemaal. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan ben je 7 dagen per week van harte welkom in de 500m2 winkel in Scheveningen waar (bijna) alles te vinden is. Je kijkt er je ogen uit, kunt kleding passen, jukeboxen horen spelen en even spelen op die originele flipperkast. Kortom wil je even terug naar de tijd van Rock 'n Roll, Marilyn Monroe, Elvis Presley en The Beatles?