Super snel geleverd ,

Mooi product, en snel geleverd

Uitmuntend

Vlotte en zorgvuldige levering van mijn neonverlichting Hotel California, heb na dit vertrouwen meteen een nieuwe bestelling gemaakt. Unieke stukken te verkrijgen waar je ze nergens vindt. Mvg Hans

Prima! Niets meer aan doen!

Product was netjes ingepakt en snel geleverd. Top.

Snel, en met veel aandacht verstuurd!

Snel geleverd en met veel aandacht verpakt, artikelen volledig naar wens en verwachting

Goeie ervaring met service en afhandeling.

Regelmatig bestellingen gedaan bij fifties store, al mijn bestellingen zijn zorgvuldig verpakt en verzonden geweest. wat mij betreft kan ik het meerderen aanbevelen.

Snelle levering Breekbaar art zeer goed verpakt.

Duidelijke website,overzichtelijk en snelle levering

Leuke en betrouwbare winkel.

Ik had tl-buizen voor mijn jukebox besteld en zijn netjes een dag later bezorgd en heel erg goed en zorgvuldig op een creatieve manier ingepakt als het een Sinterklaas-surprise was. Top.

Jammer dat er witte vlekjes op de blauwe single zitten..foutje?

Prettig

Het was er snel en goed en netjes verpakt.

Wonderful !

I loe my cathedral radio/cd. Swedish customer

Bestelde product niet leverbaar maar gelijk een email met een mooi alternatief gekregen. Super service goed verpakt met een persoonlijke touch.

Er was iets stuk gegaan door transport, vandaag opnieuw ontvangen en zo heb ik op tijd mijn cadeau voor kerst. De verzending gebeurt wel door een firma, waar de chauffeurs, niet denken aan wat de inhoud van het pakje is. Ook al was ik thuis, ik zag het over het hek vliegen, met een grote zwaai van zijn arm, heel respectloos.

Singel gepreorderd, snel ontvangen goeie communicatie

Uitstekende service

Deze webshop is prima! Ze hebben een uitstekende service. Ik had een artikel besteld dat niet meer op voorraad was. Ik werd gebeld en samen zijn we tot een goede oplossing gekomen. Het pakketje kwam goedverpakt en snel aan. Dank jullie wel!

Zeer snel antwoord en opgestuurd in een goed beschermde verpakking.

Snel versturen artikelen , bereikbaar, betrouwbaar, verzenden goed en mooie artikelen

Dikke tien. Top zaak met mooie dingen te koop

Geen idee.

Post nl heeft het nog steeds niet geleverd.

super

leuke, unieke spullen en een snelle service

Goede en leuke webshop

Leuk assortiment, prijzen zijn prima, levering supervlot. Niets dan lof voor deze winkel.

Gewoon goed

Gewoon goed en als er iets mis gaat word het snel opgelost

Perfect as usually!

Very good cooperation, fast delivery, good service!

• Vai jūs ieteiktu mums? Yes

Zeer snelle levering.

Mooie producten en een heel gezellige winkel met vriendelijk personeel.

Super snel geleverd, prima service!

Uitstekende verpakking en snel geleverd. Aanrader!

Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Namensestraat 73

2587 VX Scheveningen

Over The Fifties Store

The Fifties Store is één van de grootste online shops met jaren 50 artikelen in de wereld. Meer dan 25.000 producten staan 24 uur per dag voor je klaar. Van unieke vintage jukeboxen tot stralende retro kleding en accessoires of van originele benzinepompen tot de leukste Elvis collectibles... je vindt het hier allemaal. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan ben je 7 dagen per week van harte welkom in de 500m2 winkel in Scheveningen waar (bijna) alles te vinden is. Je kijkt er je ogen uit, kunt kleding passen, jukeboxen horen spelen en even spelen op die originele flipperkast. Kortom wil je even terug naar de tijd van Rock 'n Roll, Marilyn Monroe, Elvis Presley en The Beatles?