Leuke producten tegen een goede prijs

Een aantal leuke producten tegen een goede prijs besteld. De bestelling had wat vertraging maar kwam toch nog schappelijk op tijd aan voor een decemberlevering. Ze reageerde ook snel bij vragen.

Snel geleverd.

Goed en netjes verpakt.

Snelle levering goed ingepakt

Top ,snel ontvangen en goede communicatie !!

Super goed contact mogelijk en snel verstuurd ,artikelen precies zoals omschreven

Perfect!

Hadden een jaren 50 poef besteld deze kwam keurig verpakt en snel naar ons toe.

super smooth!!

Ging allemaal vlekkeloos via de site, snel en overzichtelijk en ook de persoonlijke touch wordt zeer gewaardeerd! Sauber! :-)

Geweldige zaak

Wat een vondst deze zaak en nog wel bij mij om de hoek. Ik ben er jaren langs gefietst en zag alleen wat juxeboxen staan! Nooit geweten dat dit zo een grote geweldige zaak was vol met geweldige fifties spullen. Zeker de moeite waard om alleen al te kijken

Snelle verzending

Ik heb een lp van mijn favoriete artiest bij jullie gekocht en ontving hem een dag later al.

Leuke spullen snelle levering

Winkel dichtbij huis die ook nog een webshop heeft. Heel fijn in tijden van COVID . Snelle levering .

Goed!

Wat een keuzes, we raakten niet uitgekeken. Uiteindelijk wat besteld en het werd heel goed verpakt verstuurd, en snel geleverd. Goede service!

Perfect levering

Vriendelijke mensen aan telefoon en snelle levering

Leuke webshop goed verpakten snelle levering

Snel

Snel geleverd en geleverd zoals omschreven

Geheel volgens mijn verwachting.

Netjes op tijd, zorgvuldig verpakt.

Erg tevreden met de snelle aflevering.

Het cadeau voor mijn schoonzoon daags na de bestelling door mijn dochter ontvangen. Was er supersnel.

Toppy , goede correcte afhandeling

Goede afhandeling . Correct , vlot en alles zoals het moest . Een aanrader . Bedankt team

Snel en goed!

Voor 15 uur besteld en de volgende dag was t binnen. Superservice en leuke producten!

love the oldies, nice stuff, good packing fast shipping, "i'll be back"

nice to know to have some stuff around you from the past, shopped hee a few times online, when i am around looking forward to see the store...

Snel en goed

Makkelijk besteld en betaald. Erg zorgvuldig verpakt.

Snel en duidelijk

Gooie website, prima product

gezellig en snel toppie

gezllig snel en mooie spullen, voor ieder wat wils.

Leuke producten, vriendelijke service

Met een superleuk en origineel assortiment, gepaard met snelle en nette levering maakt het een winkel die ik graag aanbeveel..

Goed contact en vriendelijk. Gave spullen en snelle levering.

Het geheel kwam heel goed verpakt naar mij toe! Heel goed…voor mij was het toppie!

Goede service, doet precies wat het beloofd

Erg mooi pepermunt doosje ontvangen. Prima service en een enorm leuk aanbod van artikelen. Snelle levering en overzichtelijke website.

Namensestraat 73

2587 VX Scheveningen

Over The Fifties Store

The Fifties Store is één van de grootste online shops met jaren 50 artikelen in de wereld. Meer dan 25.000 producten staan 24 uur per dag voor je klaar. Van unieke vintage jukeboxen tot stralende retro kleding en accessoires of van originele benzinepompen tot de leukste Elvis collectibles... je vindt het hier allemaal. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan ben je 7 dagen per week van harte welkom in de 500m2 winkel in Scheveningen waar (bijna) alles te vinden is. Je kijkt er je ogen uit, kunt kleding passen, jukeboxen horen spelen en even spelen op die originele flipperkast. Kortom wil je even terug naar de tijd van Rock 'n Roll, Marilyn Monroe, Elvis Presley en The Beatles?