Snelle levering maar voorraad niet goed op peil

Tot twee keer toe een artikel besteld die volgens site leverbaar was maar er toch niet was. Verbeterpunt is om voorraad op site eerder bij te werken.

Super Kundenservice und Nachlieferung

Bei meiner Lieferung hatte ein Booklet gefehlt. Nach kurzer Kommunikation wurde das zügig nachgeliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Rapide , conforme

Envoi rapide ,produit conforme à la description, il ne reste qu à testé.

Goede kwaliteit, veel keus en snelle levering

Het bolero vestje dat ik had besteld is van hele goede kwaliteit, precies wat ik nodig had en was de volgende dag in huis. Heel uitgebreide collectie kleding, goede communicatie. Top!

Snelle service, goed verplakt

Ik vond de service en snelheid van leveren geweldigZ enkel het product is kwa kwaliteit niet wat ik verwachten helaas. Erg onhandig om in elkaar te zetten.

Goed geleverd

Goede service snelle levering

Gewoon goed

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie zaak

Goed maar vaak dingen niet op voorraad of uit het assortiment. En stuk duurder dan jukebox fanaat Dat is jammer

Behulpzaam en snelle levering

Met minpunt maar correct opgelost

Ik bestelde 4 emaille borden en de site gaf aan dat deze voorradig waren. Echter kort nadien een mailtje om te zeggen dat dit toch niet zo bleek te zijn omdat er een fout in hun telling zat. Ik kon wel andere kiezen of laten crediteren. Dus de oplossing was uiteindelijk wel correct. Maar de ontgoocheling is wel wat blijven hangen. Verder wel vriendelijke en vlotte service gekregen.

prettig verloop van de aankoop

Een fijn/zinvol/informatief gesprek gehad met een medewerkster van The Fifties Store over de aankoop van onderdelen (set zijramen) voor mijn jukebox. Online de onderdelen besteld. Ben daarna goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering. Op afgesproken tijd de levering ontvangen. Het geheel was keurig verpakt om beschadiging te voorkomen. Het geheel is dus prettig verlopen.

uitstekend

komen afspraken prima na, geen vervelende ervaring, wat je ziet krijg je ook en dat alles binnen de aangegeven tijd. Briljant

Snelle service en goede kwaliteit artikel

De verwerking van mijn bestelde artikel (Vinyl dividers) was razendsnel. Goed verpakt en op tijd bezorgd.

Snelle levering,leuke klik

De klok kwam vrij snel, geen extra verpakking om de doos maar verder werkt hij, prima

Bestellen was eenvoudig en werd dezelfde dag nog verzonden.. Ook erg blij met mijn aankoop (vintage rijstkoker)

excellent, très sérieux, envoi rapide

Je suis content de ma commande, petit bémol, vous devriez l'envoyer dans un carton plus dur, reçu ma commande avec le carton un peu abimé, heureusement que les cd's étaient bien emballés. Pour mes prochaines commandes, j'aimerai vous prendre des vinyls, en espérant que le carton sera plus costaud. Cordialement Mr Poussin

Redelijke prijs en vlug geleverd

Prima ervaring . Zoals het hoort

Zeer goed gedaan

Altijd goed

Snelle en prettige levering van leuke kleding

Altijd snel geleverd en met zorg verpakt.

Ik leerde deze verkoper al een tijdje kennen via Bol.com. Laatst ben ik even langs de verkoper zijn winkel website gepasseerd en heb gelijk een order geplaatst. Ruime keuze, handig en gemakkelijke website. Alles wordt met zorg behandeld, communicatie is tip top in orde tot en met de levering.

Koop graag online bij fifties store

Ze hebben van alles cd's lps van elvis Presley ook andere dingen

Alles is goed gegaan. Het artikel was goed verpakt en zeer snel aangekomen, Graag weer

Goede klantenservice snelle levering

Klantvriendelijk en zeer goede service!

Bestelling snel en goed verpakt verzonden. Mooi assortiment. Wordt altijd goed geholpen.

Namensestraat 73

2587 VX Scheveningen

Over The Fifties Store

The Fifties Store is één van de grootste online shops met jaren 50 artikelen in de wereld. Meer dan 25.000 producten staan 24 uur per dag voor je klaar. Van unieke vintage jukeboxen tot stralende retro kleding en accessoires of van originele benzinepompen tot de leukste Elvis collectibles... je vindt het hier allemaal. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan ben je 7 dagen per week van harte welkom in de 500m2 winkel in Scheveningen waar (bijna) alles te vinden is. Je kijkt er je ogen uit, kunt kleding passen, jukeboxen horen spelen en even spelen op die originele flipperkast. Kortom wil je even terug naar de tijd van Rock 'n Roll, Marilyn Monroe, Elvis Presley en The Beatles?