Snelle levering. En super mooie spullen

Top winkel!

Ik ben heel tevreden over de fifties store. Mijn bestelling was snel binnen en heel leuk verpakt. Ik ga er zeker vaker bestellen.

Vriendelijk

Goed geregeld

Super. Goed en snel geleverd en prima verpakt.

De normale winkelprijzen. Schadevrij geleverd. Super goed ingepakt. Grote keuze.

Snelle afhandeling, eenvoudig bestellen

Van zodra de bestelling doorgekomen is ben ik snel en bekwaam geholpen door de persoon die mijn bestelling behandeld heeft. Een waar plezier om hier te bestellen.

Mooi muziek snel geleverd en goed verpakt kt

Goed geregeld, kreeg mijn bestelling op tijd en het was goed ingepakt. Ik ben er erg blij met

Wist niet dat dit bestond

Top winkel!

Leuke winkel in het echt en goede webshop!

Geweldige service en erg vriendelijke medewerkers!

Door de brexit van Engeland wat leveringsproblemen wat betreft door mij bestelde stoelen , maar de communicatie hierover was prima. Uiteindelijk geleverd en ze zijn prachtig!

fantastisch

Goede zaak met hele goede service,

Super leuke producten, snel geleverd en gaaf dat er een persoonlijk briefje bij zit!

Snel en efficient aan te raden

Snelle levering , duidelijke mails met alle info . Heel mooi produkt met persoonlijk berichtje echt aan te raden

heel gezellig en helemaal toppie

vind hele mooie en hele leuke winkel, heb er al heel veel moois gevonden, en word altijd heel erg lief en heel goed geholpen, ook als er grote meubels zijn.

Zeer tevreden over de snelle levering en het breekbare artikel was zeer zo beschermd door de goede verpakking. Niets dan lof.

Prima service, snelle levering, mooie producten

Had een mooie rode vintagejas besteld, deze werd snel geleverd. Helaas was hij een maatje te groot. Retourneren was geen enkel probleem. Een prettige ervaring!

Gewoon "TOP"

Snel, verzorgd, en in uitstekende staat meer moet dat niet zijn Bedankt Grt. Patrick

Zeer positief

Erg netjes verpakt met compliment.

Goeie service qua contact ,snelle goede levering . En de persoonlijke tint door de geschreven dank kaart doet wonderen .top zaak Prijzen zijn niet goedkoop ,maar daar tegenover geen gezeur en ellende maar wel betrouwbaarheid .iets meer schoen aanbod zou top zijn qua creepers . Dus kortom top mensen van de fifties store. Een dikke 10

Fantastisch! Zeer snelle, betrouwbare en goed verpakte verzending. Ook hebben jullie een uitgebreide en soms exclusieve collectie. Ga vooral zo door!

Geslaagd voor witte T straps

Witte T straps zijn moeilijk te vinden. Blij dat ik geslaagd ben en snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over artikelen en verzending

Retro koekenpannen prachtige vormgeving en goede kwaliteit.

Super winkel

Altijd leuke artikelen op voorraad. Snelle levering. Problemen binnen no time opgelost. Vriendelijk en deskundig personeel

Snelle en correcte service

Volgende dag in huis, prima artikelen, bevallen goed.

Gave shop, goede ervaring

Bijzondere winkel met gave artikelen. Voor het eerste besteld, maar er komen zeker meerdere keren aan! Goede service, snelle levering!

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX