Niks ontvangen

De bezorger op het verkeerd adres geleverd. Gereclameerd, diverse mailtjes terug. Maar geen oplossing en geen geld terug. Dus zeer ontevreden

goede /mooie producten, snelle correcte levering.

Fifties Store heeft een enorm uitgebreid aanbod van fifties spullen dat steeds weer aangevuld wordt met nieuwe items. In mijn geval was ik op zoek naar onderdelen voor mijn jukebox, dankzij de zoekfunctie de onderdelen snel gevonden. De afhandeling gaat supersnel alsmede de levering. Top !

Super leuke Spullen!

Voor het eerst wat besteld bij The Fifties Store. Snel geleverd en van kwaliteit! Het allerleukste vind ik dat er een hand geschreven briefje bij zit, dat kom je nergens tegen. Het maakt het echt persoonlijk en daardoor is het nu 1 van mijn favoriete website om leuke dingen te bestellen!

TOP! Prima flipperkast (F-14 Tomcat) voor een goede prijs! Razendsnel geleverd!

Donderdagavond besteld en vrijdagmiddag al geleverd. tuut tuut...

Gewoon goed snel geleverd

Zie je wat doen, goede service snelle levering. Helemaal top

Leuke spulletjes.

Snelle levering.

Snelle levering ,en zeer goed verpakt

Super titelkaartjes

Mooie kaartjes en de volgende dag al in huis.

Mooie winkel

Mooie duidelijke website, veel aanbod en goeie prijzen

Kan eigenlijk niet beter!

Leuke producten, echt onderscheidend

Leuke producten en het bestelproces is prima gegaan!

perfect sale

we are perfect surpriced all went good and we are happy quick shipping easy money transfair everything is perfect no amazon was needed this was our most wish

Leuke producten en vlotte levering

Leuke producten. Alleen jammer van de hoge verzendkosten. Een klein kadootje wordt hierdoor alsnog prijzig

Zeer goede service, niets op aan te merken.

De producten die besteld waren zijn buitengewoon snel geleverd, in een goed beschermende verpakking. De producten waren in perfecte staat bij levering. Ook over de service ben ik zeer tevreden, bij iedere stap in het bezorgingsproces werd ik per e-mail op de hoogte gebracht en gehouden. De definitieve conclusie kan (wegens bovenstaande) niet anders zijn dan het geven van de volledige score van 5 sterren.

1x product bleek na bestelling en betaling toch niet aanwezig, en er is gevraagd of ik iets anders wilde ontvangen. Ik zag echter niets verder wat ik wilde en keurig het geld retour gekregen en de rest wat we hebben ontvangen is naar wens

Snelle en goede levering

goede verpakt

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Mooi blik, snelle levering.

Mooi blik, maar wel kleiner dan verwacht.

Snelle levering, persoonlijk bericht.

Leuk om te shoppen bij the Fifties store. Snelle levering, goed verpakt en het persoonlijke berichtje maakt het af.

Alles wat ik tot nu toe heb gekregen was top.

Het is een goede jaren vijftig stijl. Kun je nergens anders vinden.

Snelle verzending en een persoonlijk geschreven bedankje voor het bestellen.

niet duur en snel beschikbaar

Nog even in de winkel gekeken allemaal er mooi spul

Leuke spullen en goede kwaliteit.

Op tijd bezorgt en netjes verpakt

Goed verzorgd

73 Namensestraat