Snelle levering, heel tevredeb

Goede communicatie.

Goede communicatie en mooie zaak in Scheveningen.

Ik heb nog nooit een firma gehad waar bestelling en verzending zo perfect verlopen

Ik bestel iets om ongeveer 12 uur en de volgende dag om 14.00 is het pakket al bij mij in huis. En dat terwijl ik in Duitsland woon. Ik had zelfs geen tijd om mijn mails van de verzendingvoortgang te bekijken. Werkelijk top en een prachtige verpakking je kan met de doos smijten wat je wilt maar de inhoud kan onmogelijk beschadigd worden. Een verademing bij zo'n firma client te zijn, ze doen nl. wat ze beloven. Werkelijk een uitzondering in deze tijd.

Bezorg adres invullen lukte niet met bestellen 1 mailtje was genoeg om de dag daarna mn beeldje daar bezorgd te krijgen waar ik m graag wilde. Kreeg mailtje dat mn verzoek ging lukken maar zo snel had ik niet verwacht. Heeeeeel tevreden klant

Duidelijke site en snelle levering

Snelle levering en ontzettend blij met m’n nieuwe rok!

Good

Well done

Snelle en goede service

Snelle en goede service,

Mooie jurken!

Een prachtige jurk besteld, kwam netjes verpakt aan in een roze papiertje met handgeschreven briefje! Leuke service

Prima in orde

snel geleverd en zeer goed verpakt. Mooie items.

Gewoon super

Leuk geschreven tekst ook erbij super

Super goede service

Zoals beloofd

Zoals beloofd

Met persoonlijke noot! Leuk!

Leveren niet wat je besteld hebt!

Als je een coloured vinyl blue bestelt en een normale/zwarte lp toegestuurd en dan dit het antwoord is : Beste Arne, helaas is dit of over het hoofd gezien of is de info bij bol niet aangepast. Op bol zijn er helaas veel andere winkel die de info van het product kunnen aanpassen. Als u niet tevreden bent dan kunt u het item via bol retour aanmelden Met vriendelijke groet,

Leuke winkel

Leuke spullen

Fantastic service

I purchased a beautiful Lola Ramona bag from The Fifties. It came quickly (I live in Ireland!). Also there was a handwritten note which was a lovely personal touch. Thank you so much! I will definitely buy more from this store.

Veel variatie en veel leuke dingen

Veel variatie en het ziet er allemaal super leuk uit. De service was ook prima. Snel bezorging en een leuk berichtje!

positief

Snelle afhandeling en goede opvolging van e-mail communicatie. Heel fijn!

Geweldige kleding en service

Elke bestelling is opnieuw een feestje. Mooie producten en super kwaliteit. Ook het personeel staat enthousiast voor je klaar om te helpen en voor tips.

leuke winkel, vriendelijk personeel, webwinkel prima

zie boven

Good

Meer van ska en reggae music. Heb ik geen probleem met bestellen en delivery tijd fantastic

Eerste keer en in 1 woord super

In 1 woord gewoon goed , ook de terugkoppeling was goed .

Groot assortiment en snelle service.

Mooie website, keurige en snelle bezorging.

Snelle en correcte levering

Originele en leuke kleding, helaas bijna niets in de maten XS en S.

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX