Leuk assortiment!

LP van Elvis gekocht om kado te doen. Zeker de moeite waard om een keer naar deze winkel toe te gaan.

Leuke kleding, prima kwaliteit

Bestellen, pas perfect..

Steady Clothing The Harold Shirt Stone

迅速な対応ありがとうございました。 商品大変気に入りました。 ありがとうございました。

• お勧めしますか? Yes

Mooie kwaliteit !!

Vrij arrogant

Verkoper die al 40 jaar de zaak heeft. Liet ons alleen maar horen wat we niet wilde alsof hij ons enthousiasme over onze jukebox die wij net een week hebben sterk af laten nemen

Super service

Dezelfde dag verzonden. Helaas was DHL mijn pakketje kwijt maar daar kon de webshop niks aan doen. Reageerde super snel op mijn mails en dachten goed mee. Product opnieuw besteld en de volgende dag in huis

Leuke winkel!

Leuk assortiment, prima winkel en snelle verzending (goed verpakt)

Snelle en vriendelijke verzending!

Snelle en vriendelijke en goede verzending!

Origineel aanbod

Keuze gemaakt uit het waanzinnig leuke en originele aanbod. Super snel verstuurd. Goed verpakt!

prima levering

Altijd lastig wat ik nu beoordeel: de snelheid van leveren (prima), het aanbod (ik was heel specifiek aan het zoeken en dit artikel heb ik nergens anders gezien), of het artikel zelf (dat weet ik natuurlijk nog niet, want nog geen week in huis).

Snel en is keurig verzorgd

Snelle met bezorgen en heel snel toen 1 artikel helaas terug moest omdat mijn dochter het cadeau ook van haar vriend had gekregen,maar ze vond andere kleur mooier dan deze . Vandaar dat het terug moest

Prettig en to the pointo

Geweldige lp's gekocht!

Heel tevreden

Vlotte levering

Uitstekende service

Ik heb op het laatst mijn bestelling gewijzigd maar desondanks is wel het goede artikel bezorgd en dat vind ik top !

heel goed.

Perfect geholpen,groot assortiment.Uitstekende webshop.

Super service en snel geleverd

Het product welke ik had gekocht was uitverkocht. Ze mailde gelijk alternatieven en de dag erna had ik het in huis. Gewoon weg top! Snelle reactie van de klantenservice en vriendelijk!

Snelle bestelling, leuke spullen in de webshop!

Ik wilde graag een nieuwe platenspeler, en door de vele gouden accenten in mijn huis kwam ik uit op een gouden Crosley, van urban outfitters. Alleen op de foto van de website wist ik niet dat het een editie van Empire was. Wat ik wat minder leuk vond. Ik hoop dat ik ‘m nog naar normaal kan omtoveren. Maar vond dit wel jammer.

Correcte levering

Netjes verpakt en zag er ook netjes uit

alles prima in orde.

Alles was Correct in Orde.

Snelle levering,goed ingepakt,met een leuk handgeschreven kaartje,top!!! Helemaal blij

Materialen dik in orde

Goede afspraken en veilig aangekomen, een dikke proficiat hiervoor

Ik heb goede ervaringen met deze winkel

Altijd snelle bezorging en goede afhandeling mocht er iets mis zijn (wat eigenlijk bijna nooit gebeurd) Chapeau

Uitstekende service

Item beschadigd ontvangen en er wordt een nieuwe verstuurd. Perfecte service en een geweldige klantenservice

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX