Geweldige winkel en vriendelijk personeel. Aanrader

Kapot product geleverd

Geen idee hoe dit verder afloopt, maar moet wel 279.00 euro betalen! We wachten nog even af.

Geweldige koopervaring

Een van de bestellingen was niet voorradig en kon vervangen worden met een andere wat duurder is. De winkel gaf het verschil als cadeau. Nogmaals bedankt voor de positieve actie!

Goed georganiseerd

Altijd correct behandeld

Makkelijke website, snelle levering

Leuke artikelen op een makkelijkr overzichtelijke website. Levering was super snel en het contact via mail was duidelijk en snel.

prima service

top

Das bestellte Material ist in sehr guter Qualität,preisgünstig und wird rasch geliefert.

Habe schon einiges Material ( Ersatzteile ) von den Bennies gekauft und bin nachwievor sehr zufrieden.Leider können die Freunde nicht immer alles haben - doch sie haben recht viel.Bin sehr zufrieden und komme wieder, auch werde ich meine Erfahrungen nicht für mich behalte. Liebe Grüße Josef Lenzinger.

Had gebeld voor info en werd vriendelijk te woord gestaan. Heb vervolgens online besteld en binnen 1/2 uur mail dat het klaar lag in de winkel. In de winkel was het personeel ook heel vriendelijk.

Hele goede ervaring heb ik ermee

Goede service en leuk personeel het internet is meer dan goed.

Tevreden klant

Fijn

Netjes en snel geleverd

Voor de eerste keer besteld en alles is netjes en volgens aanduiding op de site keuring geleverd

Uniek assortiment, prima service

Super dat dit soort zaken nog steeds bestaan, vriendelijk personeel, kwaliteitsspullen en snelle levering.

Snelle levering, leuk assortiment.

Gewoon goed

Zeer snelle levering en mooie producten.

Great International Purchase :)

I ordered a Crosley record player in a specific color that was either sold out in my area or just not available at all. Found this cute little shop and purchased the product right away. Owners shipped it out quickly, well packaged as well, and it arrived about 7 days from when it was shipped. Went through customs seamlessly and the product was in wonderful condition. I love it so much!

Eerste keer winkelen in The Fifties Store. Stijlvolle en gebruiksvriendelijke website, zodat u snel kunt bestellen wat u nodig heeft. Snelle verpakking en levering geeft 5 sterren van de 5. Zal opnieuw winkelen indien nodig.

Snel en goed produkt

Snel en goed produkt

Snelle levering, mooi product, bij retour snel geld terug

Erg mooie jurken besteld die binnen 2 dagen in huis waren. De jurk die wat te groot was kunnen retourneren en binnen 2 werkdagen geld terug gekregen.

Word goed op de hoogte gehouden

Me bestelling bleek in 2 delen verzonden te worden. Ze hebben dat netjes aangegeven en me op de hoogte ervan gehouden. Ook op een kaartje handgeschreven tekst dat vond ik zo lief. Jullie zijn toppers.

zeer klantvriendelijke professionele medewerkster.

Weinig ruimte voor onderhandelingen. Gezien de hoogte van de prijzen zou dit wel aantrekkelijker gemaakt moeten worden, Slecht.!!!!!!

Netjes en snel geleverd.

Website is overzichtelijk. Aflevering is snel en goed geregeld.

Leuke webshop voor retro attributen

Met heel veel plezier heb ik hier geshopt. Ik had wat retro artikelen besteld voor de verjaardag van mijn vrouw. Heel prima geslaagd. Goede kwaliteit producten en volgens afspraak geleverd.

Snelle service,mooi spul

Eerste keer dat ik iets besteld heb.

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX