Super! Vrijdags besteld Zaterdag al in huis

Super.

Goede ervaring met fifties store.

Goede afhandeling van bestellingen naar mij toe, en vooral een snelle levering van de door mij bestelde artikelen.

Mooie spullen tegen een redelijke prijs.Goed verpakt en snel geleverd.

Uitstekend !!!

Mooie spullen, snelle levering en niet te duur. Tot de volgende keer. Grr W.

Perfect again!

Fast and reliable shipping, good parts!

Goede reparatie van mijn jukebox voor een keurige prijs

Snelle uitvoering van de reparatie van mijn jukebox Seeburg V 200. Ook de afstelling en aanpassing later werd snel op gereageerd.

Graag nogmaals!!

Zeer snelle en goede service

Super service

Super contact nadat er bij het leveren van het pakket iets niet heel bleek te zijn aangekomen. Dat geeft een erg fijn gevoel!

Goed snelle levering leuke producten

Leuke spullen Goede site

Zeer vriendelijke klantenservice!

Personeel denkt met je mee en is zeer behulpzaam!

Leuke site !

Als straks alles weer kan ga ik beslist een keer langs bij jullie!!

Leuk aanbod

Prima ervaring, netjes geleverd

Mooi retro kacheltje voor de beste prijs die ik online kon vinden, zelfs op zondag antwoord en maandag in huis, jullie zijn echt heel lekker bezig! Dank voor het snelle schakelen.

Al meerdere keren hier besteld, en ging tot voor heen altijd goed. Deze keer miste er helaas iets aan de bestelling, maar door de goede klantenservice wordt dit alsnog naar mij toegestuurd.

De blikvanger

Het zo mooi product de juiste voor je keuken mooie kleur. Echt de ideale retro keukenrol houder mvg michiel

Snelle en correcte levering

Alles volgens afspraak snel geleverd goed ingepakt

Blij

Bijzonder, snel en eigen!

Perfect geleverd zoals beloofd.

Keurig afgeleverd en heel erg snel.

Jammer

Ik vind dit een super leuke winkel. Kleine zaken die ik kocht waren er de volgende dag. Echter 2 stoelen zijn er na herhaald bellen en toezeggingen nog steeds niet..... de terugkoppeling mag wat beter. In stock betekent bij mij op voorraad. Ik ga er van uit dat het goed gaat komen

Snelle serbice en verzending. Jr kunt pakket volgen

Heel erg leuk!

Online gewinkeld .Het was een leuke verrassing want ze hebben heel veel leuke spullen. Supersnelle bezorging. Echt een aanrader!

Goede service, slechte bezorging

Verbaasd dat dit op voorraad was dat is zeker een plus punt, maar de bezorgdienst (DHL) laat tegenwoordig nog wat steken vallen, je zo iets als labels enz. beter per post sturen, is ook nog een stuk goedkoper

Snelle levering toffe producten

Super toffe winkel met snelle levering

Top spullen

Superleuk alles, levering ook top.

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX