Prima product snelle levering

Leuke producten, en een erg leuke winkel ook.

Snelle en juiste levering

De dubbel LP die ik had besteld, werd netjes verpakt en snel geleverd. Eerder heb ik ook items bij deze winkel besteld en ook deze zijn altijd netjes geleverd. Zeer tevreden.

positief

Ruime keuze aan producten, duidelijk, correct omschreven en afgebeeld. Vragen aan de klantendienst werden onmiddellijk beantwoord. Product werd snel geleverd en voldeed volledig aan de verwachtingen.

Gewoon zeer goed

Snelle levering en goede service!

Heel snel mijn bestelling binnen, mét extra's. Heel leuk om te ontvangen, dank!

Verkeerd product

Product besteld zoals aangegeven op website. Blijkt dat dat product niet geleverd kan worden, maar krijg wel iets anders waar ik niet om gevraagd heb. Te veel betaald voor iets wat ik niet wil. 4x uitgelegd aan klantenservice, maar niet begrepen. Uiteindelijk een aanmaning gekregen van de betaalservice omdat ik nog niet betaald heb. Ik had idd nog niet betaald omdat me beloofd was dat het opgelost zou worden. Lang verhaal kort: product verkeerd, maar omdat er niets anders is wel bruikbaar, klantenservice onduidelijk en traag, wel vriendelijk. Normaal gaat het wel goed, deze keer totaaaaal niet!

Goeie service top!!!!

Toppie!!!!!

Leuke site met snelle levering

Prima prijs kwaliteit verhouding en het werd goed verpakt snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en nog sneller geleverd

Mooie site en snel gevonden en netjes en vlot verstuurd.

Nette levering, met persoonlijke noot.

Prima ervaring.

Snel en goed verpakt. Alles in goede staat ontvangen. Zeer tevreden en ga hier zeker nog eens bestellen.

De bezorging is goed verlopen

Het is fijn om te zien via de mail wanneer je pakketje bezorgt word.

Prima service !

Vriendelijk , prima ingepakte goederen. Super service !

perfecte aankoop en levering

bestelling exact volgens omschrijving. goed verpakt en snel verzonden. Zeker een aanrader ook persoonlijke boodschap op kaartje bij verzending

Supersnelle nette levering!

Mijn bestelling is supersnel en netjes bezorgd. Persoonlijk geschreven kaartje erbij, wordt erg gewaardeerd! Zou er zeker nog een keer bestellen.

leuke toffe winkel

Heb onlangs een neon bord gekocht . Ben er heel tevreden mee. leuk product ! goede service gekregen en vrij snelle levering. Ook duidelijke feedback via mail gekregen ivm leveringskosten. Enkel de leveringskosten voor het verzenden van dit soort van produkten is aan de redelijk dure kant. Maar uiteindelijk , het product veilig en ongeschonden thuis gekregen zonder schade en heel degelijk verpakt op een houten pallet . Ben zeer tevreden en van zodra het kan (Covid maatregelen) , breng ik graag een bezoekje aan de winkel in Scheveningen. Tot binnenkort. mvg,Tom

Geweldige store!

Fantastische producten, snelle levering, goede klantenservice.

Vlotte snelle levering van het bestelde goed.

top bedrijf !!

Fairer Preis und schnelle Lieferung.

Die Verpackung könnte besser sein.Das Befestigungsmaterial wie Schrauben und Mutternlagen lose im Karton verstreut.Außerdem sollte man die Glasteile besser vor Bruch schützen. Alles andere war hervorragend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima kwaliteit, snelle levering

Wij waren al een tijdje op zoek naar een retroplatenspeler op pootjes. Omdat the fifties store goedkopere "nieuwe" exemplaren kon aanbieden zijn we met hen in zee gegaan. Snelle afhandeling verder. De bezorging dreigde even mis te lopen door een fout bij DHL maar dat was ook binnen een halve dag opgelost. We zijn heel tevreden.

Leuke producten en top service

Ze hebben voor ieder wat wils! Leuk handgeschreven briefje in de verpakking. Goed ingepakt, goed geregeld!

keurige levering van de spullen

Telefonisch contact gehad voor drukknoppen van mijn jukebox. digitaal besteld en binnen een paar dagen in huis keurig. en afspraak gemaakt met een reparateur

Betrouwbaar en korte reactietijd voor info/bestelling !

Zeer gevarieerd aanbod, veel leuke en collector dingen 50/60-ies !

Snelle levering, leuke shop!!!

Heb mijn bestelde artikelen snel gekregen . In een stevige verpakking.

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX