TOP SERVICE

FIFTIE TIMES HIGH FIVE!

Mooie producten en netjes, snel geleverd. Heel tevreden

Fijne en goede service. De levering van mijn Greyhound Line bord was netjes ingepakt en snel verstuurd.

Too

Geweldig mooie schoenen

Mooie en snelle levering

Alles zoals verwacht, dik in orde

Mooie plaat, zoals afgebeeld

Snel geleverd,

uitstekend

kan niets negatiefs zeggen

Erg snel en netjes verpakt

Top bedrijf

Helemaal goed. Goed afgeleverd

Besteld handleiding Wurlitzer 2304. Op tijd geleverd en goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Snel en plezierig

Een winkel met zeer bijzondere producten! Mijn bestelling was snel verstuurd en voldeed volledig aan mijn verwachtingen :-)

Goede kwaliteit en super vriendelijke helpdesk

Prettig en overzichtelijke website, ruime en diverse keuze

heel goed

Het artikel was precies zoals gewenst !

Artikelen worden vlot verstuurd

Zeer tevreden. Artikelen worden vlot verstuurd en men wordt goed geïnformeerd over de voortgang van de bestelling.

Snel

Je betaald en snelle levering

Really fast shipping lovely service

Everything arrived in perfect order. Shipping and handling of products was extremely fast. Very happy with my purchase

GEBELD, UITGELEGD, INFORMATIE ONTVANGEN, BESTELD BINNEN

Het ging zoals het zou moeten gaan. Ik had een vraag, die werd goed beantwoord en daarna besteld en binnen gekregen. Topper

Goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

Bestelling en levering ging vlot en daar niets op aan te merken. Alleen bij bezorging was de doos erg beschadigd en aangezien ik een beker en nog wat andere dingen had besteld had het inpakken wat zorgvuldiger mogen zijn en wellicht ook een kleinere doos. Alles is gelukkig heel en onbeschadigd aangekomen maar dit is een tip mijnerzijds.

Heel tevreden

Heel blij met mijn aankoop en snel geleverd

Top !! Mooie webwinkel en goede service

Super leuke website En mooie collect items Goede bezorg8ng en service Extra kadootje bij me bestelling top.

Keurig op tijd verzonden en ook het gemak van AfterPay iets wat ik zeer fijn vind. Enige puntje er wordt niet duidelijk gezegd in de mail met welke koerier het verzonden werd.

goede eerste ervaring met online bestelling

i.v.m. 60e verjaardag een passend cadeau gezocht voor mijn partner, via Jubox fanaat deze Store gevonden en daar op de site een mooi passend cadeau gevonden

Gutes Ersatzteilangebot,vernünftige Preise,gute Beratung,kurze Lieferzeit.

Grosses Ersatzteilangebot.gute Beratung, schnelle Lieferung,gute Preisgestaltung.Komme immerwieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke site,overzichtelijk,duidelijke prijzen en mooie foto's. Wordt via de mail duidelijk gemeld hoe en wanneer je bestelling verwerkt is en wanneer het wordt bezorgd. Kortom fantastisch.

Voor iedere fifties, jukebox en vinyl verzamelaar

Geweldige winkel waar je iedere keer als je komt iets nieuws vind. Ruime sortering in vinyl. Top assortiment voor de jukebox.

Keurig afgehandeld , opgehaald voor een cadeau

Bestelling is nog niet uitgepakt, pas op verjaardag. Weet nog niet wat de kwaliteit van de LP's

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX