Een winkel waar je blij van wordt!

Veelzijdig assortiment,met veel plezier alle artikelen bekeken!Snelle levering, goede kwaliteit.

Prima de luxe

Besteld en snel geleverd

Prima service met kleine kanttekening

Prima webshop en dito afhandeling van bestelling. Snel in huis. Helaas wel een product dat eerder gebruikt lijkt te zijn. Althans, daar kwam ik achter toen het apparaat er na 10 min mee ophield. Telefonisch gemeld en daar werd heel servicegericht op gereageerd. Het defecte apparaat teruggestuurd en na een paar dagen een nieuwe ontvangen. Ook hier een pluim voor de adequate service. Echter, bij het nieuwe apparaat zaten verpakkingen en accessoires die ik de eerste keer niet had gekregen. Vandaar mijn vermoeden dat ik de eerste keer een reeds gebruikt/geretourneerd apparaat heb ontvangen. Vooralsnog lijkt het nieuwe apparaat wel goed te werken overigens. Eindresultaat dus prima, maar lichte bijsmaak.

Leuke online winkel met een goede service

Voor de eerste keer iets besteld bij deze online winkel. Na het plaatsen van de bestelling bleken niet alle producten op voorraad te zijn. De producten die wel op voorraad waren werden meteen verzonden en het product dat niet op voorraad was werd besteld en later verzonden. Producten waren allemaal goed verpakt en zijn zonder schade aangekomen. Leuke verrassing was het extraatje (een kalender) dat bij de bestelling zat.

Snelle levering!

Had twee tinnen blikken bestel. Had deze heel snel in huis en zijn precies ik had verwacht, top.

Top aankoop

Een onwijs mooie platenspeler gekocht voor een scherpe prijs en de levering was ontzettend snel

Duidelijke site, degelijk materiaal dat beantwoordt aan het op de website beschreven object. Snelle levering.

Snelle levering, keurig verpakt en bestelde producten zijn top!

Snelle levering, keurig verpakt en bestelde producten zijn top!

Fan-tas-tisch!!!!

Superleuke jurken die heel goed bij mijn postuur passen! Supersnelle levering en prachtige kwaliteit kleren. Ik ben letterlijk verliefd op deze winkel. Ik ben dol op jurken die strak om m'n bovenlijf zitten en aan de onderkant wijd zijn. Ik had een zomerjurk besteld die ook geweldig staat over een coltrui en maillot, dus die kan ik zelfs in de winter dragen. Ik ben blij dat ik niet hoef te wachten om met deze kleren te pronken. :)

prima service en afspraken nakomen.

correct afhandeling

Snelle communicatie, klantvriendelijk

Snelle communicatie en snelle levering.

Zeer goed!

Vriendelijke mensen, snelle accurate levering en goede service.

prima service, hele snelle levering

mooi bord

Als je wat wil weten staan ze je netjes en met veel geduld te woord ze zoeken uit waar eventueel het probleem is en lossen dit snel op plus dat je geen weken hoeft te wachten op je product ondanks de Corona

Goede producten en snelle verzending

Altijd goed!

erg onvriendelijke klantenservice

Slechte klantenservice. Onvriendelijk.

Mooie producten !

Tevreden over mijn aankoop

Goede en snelle service

Alles netjes verpakt en ziet eruit als op de website.

Besteld en direct in huis. Goed verpakt. Gewoon top service

Mooie producten snelle levering

Mooie en originele producten

Top bedrijf

Snel geleverd, netjes verpakt, precies omschreven zoals op de site

Super snel en betrouwbaar

Zeer vlotte levering via DHL ondanks de sneeuw, prachtige retro keuken accessoires in goede verpakking en als kadootje een mooie kalender erbij.

Fantastische service

Zeer correct en snel!

Goed, netjes en op tijd geleverd

Goede ervaring, hoesjes zijn goed en stevig. Singles passen er goed in.

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX