geweldige service

geweldige service heel veilig ingepakt correct geleverd echt top

Schneller Versand, gut verpackt, zuverlässig!

Alles Bestens!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon super goed

Mooie gezellige winkel. Aardige mensen. Mooie webshop.

Ze hebben snel geleverd wat ze hebben beloofd!

Ik kwam per toeval op hun site en was meteen verliefd op hun aanbod. Hele leuke artikelen voor een hele schappelijke prijs. Dat wat ik had besteld had ik binnen 3dgn al in huis. Super tevreden en zal vaker bij hun shoppen!

Bij bestelling online, duidelijke en snelle info ter beschikking mbt status, verzending,....

Geweldig gewoon

.....

Heerlijke winkel

Nuneen paar keer wat besteld en elke keer naar volle tevredenheid...

Heel tevreden

Geweldig snelle verzending heel tevreden over alles

geen melding van gecanceld pakketje

ik heb het gevoel dat Fiftiesstore een goed en georganiseerd bedrijf is, alleen had ik laatst iets besteld en zonder enige communicatie stond het geld weer op mijn rekening. Het zou fijn als je een mail krijgt dat ik me geld terug krijg of een ander product kan kopen. Maar helaas niks

Snelle en perfecte levering

Prachtig in beperkte oplage verkrijgbaar item gescoord en in perfecte staat afgeleverd. Zat zelfs nog een 'welkomstgeschenk' bij, weliswaar niet geheel mijn smaak, maar het gaat om het achterliggende gebaar. Zeer goed gevoel over.

Snelle leverimg

Fantastische producten hebben ze daaro!

Zeer goede, snelle levering.

Bijzonder tevreden.

Toffe spullen!

Toffe spullen!

Vriendelijke medewerker gesproken en mijn bestelling werd super snel geleverd

Vriendelijke medewerker gesproken en mijn bestelling werd super snel geleverd

Bennie’s altijd geweldig!

Zo leuk weer.....mooi nieuw shirt voor mijn man,een sjaaltje en zonnebril voor mij. Nou de zon nog...

Super snel geleverd

Erg goed. En mooi product !!!

Makkelijk bestellen,nette en snelle levering!

The Fifties Store is een leuke (web)winkel. Alles makkelijk te bestellen en alles wordt netjes en snel geleverd. Bij de bestelling (wanneer deze verzonden wordt) krijg je via je e-mail een "Track And Trace"-code toegestuurd om het pakket te volgen. Ik ben helemaal tevreden over The Fifties Store.

Ondanks een klein probleempje. Is dit direct op een goede manier opgelost! Super service.

Snelle verzending en leuke producten!

Alles helemaal tip top in orde. Kreeg netjes een mail dat een product er niet meer was, maar wel een andere variant. Super fijn!! Ik ben blij.

beantwoordt aan al mijn verwachtingen

Ik heb nu én de waterkoker en het koffiezetapparaat en het is in 1 woord fantastisch

Hier worden we vrolijk van!

Altijd super snelle levering en goed verpakt. Dit keer zelf met lief cadeautje, een pin-up calender

Met 1 woord gewoon geweldig

perfect