Super geslaagd.

Makkelijk proces van bestellen (en betalen) en goed uitgevoerd t/m de levering. Zoals je als klant mag verwachten.

Snel en vakkundig

Via de Whatsapp van de hardloopwinkel zijn mijn vragen snel en goed opgepakt waardoor ik een goede keuze kon maken. Daarna heb ik hardschoenen besteld die de volgende dag bezorgd zijn.

Flitsend

Snel besteld, snel betaald, snel geleverd, ik loop zelfs iets sneller.

Slechte nazorg….

Moest 2,95 euro betalen omdat ik een jasje dat niet paste terug had gestuurd. Stond kennelijk in hun voorwaarden. Heb ik niet gelezen, maar wie leest nou de voorwaarden bij iedere bestelling. Heb nooit eerder iets terug gestuurd, maar mensen om mij heen hebben dit ook niet errder meegemaakt. Ook al gaat het om een klein bedrag, voor mij een reden om voortaan mijn sportkleding elders te kopen.

Everything works as advertised

I bought a pair of running shoes which arrived at my place the next day. The pair did not fit, and I had to make a return. I followed their process, and everything went as expected. I re-ordered a pair of running shoes at a size I thought would fit, and it did, et voila. All went smoothly.

Goed.

Duidelijke website. Wat schoenen betreft, ruime keuze. Snel geleverd.

De bestelde maat klopte niet met de maat van elders schoen.

5 is onvoldoende

Prima verwerking en snelle levertijd!

2e keer hardloopschoenen besteld via De Hardloopwinkel. En wederom goed en snel geleverd. Prima.

Altijd zeer goede en snelle service

Bestellingen komen snel binnen en retourneringen worden snel afgehandeld. Goede producten.

Super fast, amazing!

Ordered the shoes at 16:00 and they arrived by noon the next day. Great fast service!

Snelle verzending

Snel verstuurd en goede prijs.

Ze bezorgen wat ze beloven!

Netjes en snel geleverd Was alleen jammer dat het terug moest Schoen zat niet zo lekker als slipper Terug gestuurd en netjes binnen 2 dagen geld terug op rekening

Top bedrijf!

Perfect shoes and fast shipping, thank you!

Hele goede ervaring

Geweldig! Goed verpakt, goed product. Heel blij mee.

Goede kwaliteit-prijs verhouding

Kwalitatief goede spullen en een vlotte levering.

Snelle levering!

Schoenen besteld en waren zeer snel geleverd(binnen 2 werkdagen)

Alles klopt met de bestelling

Mijn bestelling werd snel bezorgd.

Ruime keuze en snelle bezorging.

Wat beloofd wordt, is geleverd!

Prima aanbod. Goede uitleg, digitaal. En snelle levering.

Fijne webshop

Goed aanbod en prijzen van artikelen. Vond het erg leuk dat ik een persoonlijk geschreven kaartje bij mijn bestelling ontving. Gratis retourneren zou de ervaring compleet maken.

Top !

Het bestellen via de website verloopt super, de opgegeven maten kloppen, de bezorging is correct, ik ben al jaren klant !

Prima bedrijf

Alles goed geregeld

Via internet gekozen en snel afgehandeld.

Ik koop al 30 jaar dezelfde schoenen (Asics, Kayano, 9/10). De keuze was daarom makkelijk. De site werkt gebruikersvriendelijk en de afhandeling was correct en snel. De levering ook.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht